Copy

Nyt fra Plantarum - boghandel for have og landskab

 
Plantarum Nyhedsbrev
 

22. februar 2017


Om ikke længe skal haven gødes, få styr på hvordan forskellige naturgødninger skal bruges med Naturlig gødning i haven, gødskning af græsplæne, grønsager og blomster og meget mere

Når det snart bliver forår så fyldes haven ikke kun med nyudsprunge træer og smukke blomster, der kommer også mere liv, nogen vækker ikke altid begejstring, for de æder og angriber ved og blade, blomster og frugter, lær om dem med Schadbilder an Gehölzen.

I denne uge er der sat 15 nyheder på hylden.


De bedste hilsener
Bente Møller Holm

Naturlig gødning i haven

Hvad enten man vil dyrke planter i park eller altankasse, er gødning afgørende for resultat og udbytte. Naturlig gødning i haven giver dig en grundig indførsel i planteernæring uden kunstgødning, gennemgår forskellige slags naturlige gødninger, og så der en masse praktiske råd om gødskning af forskellige slags nytte og prydplanter, der dyrkes i have og stue. Naturlig gødning i haven er skønt illustreret med fotos af glade mennesker, dyr og nyhøstet grønt. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og professor Karl-Johan Bergstrand fra Sveriges Landbrugsuniversitet har tjekket fakta.

Udgivet af: Lindhardt & Ringhof Pris: 300,00 kr. Læs mere, Bestil

Grow Your Own Vegetables

Grow Your Own Vegetables in Pots and Containers er tilegnet dem, der bor i hus med terrasse, lejligheder og byhuse, som ikke har alverdens plads og må finde ud af at dyrke frugt, grønt og urter i potter og andre beholdere. Meget er muligt, gode udbytter kan opnås, der er mindre risko for at sulte og skønne måltider at tilberede. Der gælder særlige forhold, når planter skal dyrkes i potte, alt må tilføres, de er meget udsat for udtørring. I 3 kapitler handler det om, hvordan du dyrker de forskellige afgrøder 39 forskellige slags grønsager, 15 forskellige frugter og 24 krydderurter.

Udgivet af: Robinson Pris: 115,00 kr. Læs mere, Bestil

Rhapsody in Green

Glæde, lykke og fred hersker i Charlotte Mendelson enestående og kaotiske have. I Rhapsody in Green og for alle der elsker have, beretter hun om sin næsten blomsterfrie og utraditionelle have, en lille plet på kun seks kvadratmeter, hvor der er blevet plads til måske hundrede arter og sorter af frugt og grønsager, for nogle er havedyrkning måske en hobby, Charlotte demonstrerer at haven kan være et lærred for kreative ideer hvor alt kan lade sig gøre.

Udgivet af: Kyle Books Pris: 215,00 kr. Læs mere, Bestil
 

Permakultur im Hausgarten

Permakultur im Hausgarten viser dig veje og muligheder for at dyrke efter permakulturprincipper, i fx parker, små haver og på altaner. Planlægning af Permakulturhaven er central for frugtbarhed og blomsterpragt, bliv inspireret af bogens haveplaner og ideer, det er vigtig at komme godt i gang. Tabeller med forskellige slags planter giver ideer til hvad du kan dyrke. I bogens anden del er 10 haver store og små præsenteret i tekst og billeder, besøg den lille altan i Berlin med tomatdyrkning og kompostering eller større landbohaver med høns og andre husdyr.

Udgivet af: Ökobuch Pris: 200,00 kr. Læs mere, Bestil

Schadbilder an gehölzen

Forrige udgave af Schadbilder an Gehölzen udkom i 2013. Den nye udgave af Schadbilder an Gehölzen med en øresnudebille på forsiden er nybearbejdet og aktualiseret med talrige nye skadegørere og mere end 250 nye og tydelige fotos af symptomer og skadegørere. I bogen vises der angreb og skader på 11 arter nåletræer og 98 løvfældende træer og buske, udover dyr og insekter er der skader fra bl.a. svampe og bakterier og skader forårsaget af plantebeskyttelsesmidler og klima. Symptomer, forekomst etc. er beskrevet og der er vejledning i biologisk og konventionel bekæmpelse.

Udgivet af: AV Buch Pris: 295,00 kr. Læs mere, Bestil

The Apple Orchard

Der er noget ganske særligt ved en have med frugttræer, om foråret er den fyldt med blomster, der sættes frugt med hjælp bier, og senere skal frugt plukkes. The Apple Orchard er en underholdende fortælling om frugthaver, bl.a. om den første kendt fra biblen, de andre er fra engelske herreder. Fortællingen følger årets gang, den æbleglade fortæller beretter om æblehistorie, sorter, udflugter og festivaler. I bogen er der kun 2 tegninger, den ene viser frugt udvikling, den anden illustrerer cideræblers smagskarakteristika.

Udgivet af: Particular Books Pris: 215,00 kr. Læs mere, Bestil
Copyright © 2017 Plantarum, All rights reserved.

Du har tilmeldt dig Plantarums Nyhedsbrev om nye havebøger

Plantarum Nyhedsbrev er gratis og udkommer ca. hver 14. dag.

Plantarum
Emiliedalen 75
DK-8270 Højbjerg

Plantarum på Facebook |

Bestilling på www.plantarum.dk

Når bestillingen sendes betaler du for emballage og porto.

Kontakt Plantarum: skriv til  info@plantarum.dk eller ring tlf. 86202910.

Email Marketing Powered by Mailchimp