Copy

Nyt fra Plantarum - boghandel for have og landskab

 
Plantarum Nyhedsbrev
 

3. juni 2017


Udforsk de nordiske haver, med Annika Zetterman i New Nordic Garden, hvor forsiden er en skøn staudebeplanting i naturlig stil fra Tidens Stauder, eller med Claus Dalby i Nordiske haver, haven på forsiden er svensk idyl nær Helsingør.

I ugens nyhedsbrev præsenterer jeg en revideret udgave af Horticultural Therapy Metods klik her for flere titler om haveterapi.

Grundlovsdag, mandag, den 5. juni er der igen Plantemarked i Geografisk Have i Kolding kl. 10-17. I år kan du møde Plantarum med bogbod og husbibliotek foran væksthuset på standen - Vil du vide mere!

De bedste hilsener
Bente Møller Holm

Nordiske haver

Claus Dalby har besøgt haver i Norge, Sverige, Finland og Danmark fra vest til øst, fra syd til nord. I Nordiske haver kan du opleve besøg i 25 forskellige  4 danske, 11 svenske, 6 norske og 4 finske. Turen starter  i Anne Justs have i Hune, tager dig også med til blomsterkunstneren Tage Andersens have på Gunillaberg og den berømte svenske landskabsarkitekt Ulf Nordfjells have langt mod nord. De 25 nordiske haver inspirerer på mange måder, med inspirerende beplantninger, hyggelige siddepladser, charmerende driv- og havehuse og skønne omgivelser og udsigter.

Udgivet af: Klematis Pris: 400,00 kr. Læs mere, Bestil

Landscape Theory in Design

Landscape Theory in Design introducerer og oversætter teoretiske ideer til forløb af landskabsdesign. I bogens 5 kapitler om bl.a. rum og materialer forklarer forfatter og professor i landskabsarkitektur Susan Herrington det teoretiske grundlag, betydningen af design etc. Teorien kobles med eksempler fra landskabsarkitektur i det 20- og 21-århundrede og der stilles afklarende spørgsmål. De praktiske eksempler stammer fra 111 forskellige projekter, fra 20 lande, skabt af 40 arkitekter og designere.

Udgivet af: Routledge Pris: 550,00 kr. Læs mere, Bestil

New Nordic Gardens

Moderne skandinavisk design er kendt verden over, i New Nordic Gardens blive der sat fokus på ny nordisk havearkitektur skabt indenfor det sidste årti. Forfatter og havedesigner Annika Zetterman tager dig på en tur rundt i de nordiske lande og præsenterer haver og landskaber indenfor 9 temaer, fx enkelhed, stilhed og tidløshed. En række danske havearkitekter er repræsenteret i bogen, moderne nordisk landskabsdesign bliver bragt ud til en bredere kreds. Den smukke beplantning på bogens forside er fra Tidens Stauder.

Udgivet af: Thames & Hudson Pris: 350,00 kr. Læs mere, Bestil

Horticultural Therapy Methods

Haveterapi har udviklet sig til anerkendt terapiform med erfarne professionelle terapeuter. Denne anden udgave af Horticultural Therapy Methods beskriver mange forskellige metoder og teknikker. Der præsenteres behandlings-programmer og mål for terapiforløb, metoder til fx motivation og ideer til aktiviteter. Mange eksempler og fotos viser haveterapi i praksis. Bogen henvender sig til studerende, udøvere af haveterapi, sundhedspersonale.

Udgivet af: CRC Press Pris: 300,00 kr. Læs mere, Bestil

Copyright © 2017 Plantarum, All rights reserved.

Du har tilmeldt dig Plantarums Nyhedsbrev om nye havebøger

Plantarum Nyhedsbrev er gratis og udkommer ca. hver 14. dag.

Plantarum
Emiliedalen 75
DK-8270 Højbjerg

Plantarum på Facebook |

Bestilling på www.plantarum.dk

Når bestillingen sendes betaler du for emballage og porto.

Kontakt Plantarum: skriv til  info@plantarum.dk eller ring tlf. 86202910.

Email Marketing Powered by Mailchimp