Copy

Nyt fra Plantarum - boghandel for have og landskab

 
Plantarum Nyhedsbrev
 

1. februar 2017

Så er jeg klar med årets første nyhedsbrev fyldt med inspiration for gør det selv folk.

De lyse tider gælder både daglængde og danske havebogs udgivelser. Der er meget at glæde sig til, mange har skrevet om havedyrkning og skønne planter. Måske har Jens Thejsen og Mia Stochholm allerede sat det sidste punktum i Havehåndbogen, der udkommer engang i foråret. Men ellers kommer der nye bøger om byhaver, altaner og kolonihaver. I dag udkommer Naturlig gødning i haven, den er sat på boghylden og kan bestilles.

Årets havesæson er startet med masser af Frø popups over hele landet og der er bøger på lager om frø og formering.

De bedste hilsener
Bente Møller Holm

Build a Better Vegetable Garden

Fra simple tunneler og rammer til avancerede stativer, sneglebarrierer og tørreskab, Build a better Vegetable garden er fyldt med projekter til køkkenhaven alt kan hjemmebygges. For alle 30 projekter er der opskrifter på, hvordan du bygger og og hvilke materialer og redskaber du behøver. Fotos og tegninger viser hvordan. Blandet de 30 projekter til køkkenhaven kan også nævnes, højbede, frugt- og plantekasser. Endvidere er der tips om dyrkning, opbinding og lagring af æbler og meget mere.

Udgivet af: Frances Lincoln Pris: 215,00 kr. Læs mere, Bestil

Ideenbuch Garten

Genbrugsmaterialer er en stor ressource til kreative projekter. I Ideenbuch Garten indrettes der med genbrugssten, -træ og gamle vinduer. Byg selv legehuse, sandkasser og højbede, læg belægninger og byg trapper og stakitter. Genbrug i nyttehaven kan blive til mistbænk, drivhus og fugleskræmsler. De mere end 30 projekter er både for nybegyndere og mere erfarne, men alle kan være med selvom man har 10 tommelfingre.

Udgivet af: Ökobuch Pris: 190,00 kr. Læs mere, Bestil

Woodland Craft

Bliv selvforsynende med hjemmegjorte redskaber og andre fornødenheder til landbrug, hus og have. Mange slags træ fra skoven bliver fældet og hjembragt, et træleksikon fortæller om egenskaber og anvendelse. Der er mange stolte traditioner, når man får behov for redskaber til at høste og rive, indhegne eller skærme, spise eller opbevare. Der er detaljerede opskrifter for de forskellige projekter inklusiv nødvendigt værktøj. Bogen er smukt illustreret fx med trin for trin fotos og tegninger af smukke håndværk.

Udgivet af: Guild of Master Craftsman Pris: 325,00 kr. Læs mere, Bestil
25 Smarta Pallkragar

Skrot hængekøjen og liggestolen og indret haven med palle rammer vor tids nye havemøbel. Fyld rammerne med jord og blev inspireret til at dyrke urter og sager. Bogen indledes med 12 nyttige tips om bl.a. jord, hjemmebyggede rammer og sædskifte. Der er ikke lang vej fra selvforsyning med 25 palle rammer i haven. Nogle grønsager kan med fordel dyrkes sammen, men skønne blomster kan også iblandes. Bogen er illustreret med tegninger af tilplantede rammer og fotos af tilgroede.

Udgivet af: Express Pris: 200,00 kr. Læs mere, Bestil

The Scything Handbook

Leen er et elegant og effektiv værktøj med skarpe blade til slåning af græs og høst af korn. The Scything Handbook giver gode råd om kunsten at høste med le, men øvelse må der til før man bliver  mester. Bogen er illustreret med tegninger af, hvordan leen bruges, hvilken størrelse der passer, hvordan den indstilles og holdes vedlige. Slåning af hø, blomsteregn og korn kræver forskellige metoder, hø høstes fx af græs i vækst, mens kornet høstes, når det er modent, begges sættes i stak til tørring for det køres i hus. I bogen fortælles også, hvordan leens krumme blade smedes.

Udgivet af: Filbert Press Pris: 200,00 kr. Læs mere, Bestil

Dächer begrünen

Grønne tage er ikke kun skønne at skue, de tjener også som værdifulde biotoper i byen og har byggetekniske fordele. Grønne tage kan etableres på mange typer bygninger, boliger og kontorbygninger eller fx garager. Planter til grønne tage er fx sukkulenter eller lave græsser. Tegninger viser detaljer af konstruktioner og fotos viser spændende byggeri med grønne tage. Trin for trin fotos viser byggeri af forskellige grønne tage. Denne nye udgave af Dächer begrünen er siden første udgave fra 2000 fuldstændig nybearbejdet.

Udgivet af: Ökobuch Pris: 175,00 kr. Læs mere, Bestil

Copyright © 2017 Plantarum, All rights reserved.

Du har tilmeldt dig Plantarums Nyhedsbrev om nye havebøger

Plantarum Nyhedsbrev er gratis og udkommer ca. hver 14. dag.

Plantarum
Emiliedalen 75
DK-8270 Højbjerg

Plantarum på Facebook |

Bestilling på www.plantarum.dk

Når bestillingen sendes betaler du for emballage og porto.

Kontakt Plantarum: skriv til  info@plantarum.dk eller ring tlf. 86202910.

Email Marketing Powered by Mailchimp