Copy
   Zaterdag 13 juni 2015
   # 3
large image
image1
Laatste kans: schrijf je vandaag nog in voor eerste Padel Open Dubbeltoernooi
Op 27 en 28 juni, het voorweekend van het UTV Open tennistoernooi, vindt het eerste Padel Open Dubbeltoernooi plaats. Je kunt je nog inschrijven tot en met zondag 14 juni, maar wacht niet langer en doe het nu meteen.

Door de indeling in poules speel je altijd meerdere wedstrijden. Je kunt kiezen uit een wedstrijd- of een recreatieve variant. Wel dien je als koppel (dames, heren of gemengd) in te schrijven. Schrijf je vandaag nog in en dan hoor je na dinsdag al in welke poule je zit. Het snelste gaat dat door op deze link te klikken. Kijk voor meer informatie op onze website.
image1
Directeur KNLTB op bezoek bij UTV  
De padelcommissie zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om padel als sport nadrukkelijker op de kaart te zetten. Inmiddels zijn er gesprekken met de KNLTB om een padelcompetitie op te zetten. Ook de International Tennis Federation zit steeds meer op het spoor om de padelsport te omarmen. Om nog beter het gevoel met de sport te krijgen, komt Erik Poel, algemeen directeur van de KNLTB, op maandag 22 juni (om 17.00 uur) naar ons park om onze faciliteiten te bekijken en om een wedstrijd te spelen. 
image1
image2
image1
Padelcompetitie in voorbereiding
Vanaf half september tot eind oktober start UTV een competitie voor padelteams. Elk team speelt tweemaal twee dubbels, op vrijdagavond of op zondagochtend. De competitie is in eerste instantie alleen voor leden. Wel sluiten er in het laatste speelweekend teams van andere verenigingen aan. Meer informatie binnenkort in een nieuwe uitgave van Challenge.

Padel is een uitdagend en volgens veel leden zelfs verslavende sport. Schrijf je straks ook in voor padel bij de clubkampioenschappen of kom op maandag eens naar de Toss-avond. Ook dan wordt er volop padel gespeeld.