Copy
   Vrijdag 28 augustus 2015
   #17
large image
image1
Inschrijven Wintercompetitie tot 31 augustus
De Winter Outdoor Competitie Senioren start officieel op donderdag 12 november 2015. Je kunt je nog inschrijven tot 31 augustus. Klik hier voor de speeldagen. Het is mogelijk om in twee competitiesoorten mee te doen, maar dan moet er wel dispensatie worden aangevraagd. Geef dit daarom duidelijk aan op het inschrijfformulier!
image1
Schrijf je nu in voor Mini Maxi Toernooi
Op zondag 20 september vindt wederom het Mini Maxi Toernooi plaats. Hét event waar mini's (kinderen) samen met maxi's (ouders, oom of tante, of anders) in een gemoedelijke sfeer wedstrijdjes spelen. Je kunt nog tot 4 september inschrijven. Kijk voor meer informatie op de website
Inschrijfkosten zijn € 7,50 voor de mini en € 15,- voor de maxi. Schrijf je in door een mail te sturen naar: minimaxi.utv@gmail.com. Vermeld daarbij de namen en de leeftijd van de mini.
image1
Heren Verwendag: 18 september 
Eén dag per jaar zijn alle banen exclusief het domein voor de heren van UTV met een introducé. Deze happening vindt dit jaar plaats op vrijdag 18 september. Het zal wederom een geheel verzorgde tennisdag zijn met ontbijt, lunch, BBQ en alle bijbehorende drankjes. Het ontbreekt de heren deze dag werkelijk aan niets. En dat voor slechts 35 euro per persoon. Meedoen? Stuur een mail naar Jos Dam: joslizet@ziggo.nl
image1
Inschrijven Dubbelop tot 20 september
Het Lomans Sport UTV Dubbelop toernooi viert dit jaar haar vijfde verjaardag! Net als vorig jaar is ook dit lustrumtoernooi een tiendaags toernooi. Het toernooi start op vrijdag 2 oktober en de finales worden op zondag 11 oktober gespeeld. Inschrijven kan tot 20 september. Houd ook de Facebookpagina in de gaten.
image1
image2
image1
Geen wachtlijst meer per 1 september 
Onze vereniging kende de laatste jaren steeds een wachtlijst voor nieuwe seniorleden die in het vierde kwartaal werd opgeheven nadat afmeldingen door de ledenadministratie waren ontvangen. Momenteel zijn er voldoende afmeldingen verwerkt om aanmeldingen die we tot september hebben ontvangen om te zetten naar een lidmaatschap. 
image1
Administratieve ondersteuning gezocht
Heb jij thuis je administratie goed op orde, ben jij accuraat en wil jij je als vrijwilliger best voor UTV inzetten om onze penningmeester te ondersteunen? Bijvoorbeeld met het inboeken van bankafschriften? Het gaat om slechts 2 uur per maand... Stuur dan een mailtje naar: o.rozendal@gmail.com
image1
Neem eens tennisles deze winter!
Ook deze winter  is het weer mogelijk tennislessen te volgen bij UTV, verzorgd door Top Tennis Training Brabant. Lessen zullen worden gegeven door Henri Bosman Jansen, Corné Boeren en Sebastiaan Smilde. Je kunt je inschrijven tot 27 september.
image1
Torentoernooi: 25, 26 en 27 september
Het laatste weekend van september is ook dit jaar gereserveerd voor mooi weer, een goed humeur én het Torentoernooi! Inschrijven kan nog tot 16 september voor seniorleden van alle tennisverenigingen in Breda en omstreken. Leden van deze verenigingen mogen een dubbelpartner inviteren die géén lid hoeft te van de KNLTB: het UTV Torentoernooi is een gezelligheidstoernooi dat niet onder de regels van de KNLTB valt. Inschrijven kan voor zowél tennis als padel met een maximum van 2 onderdelen. Onder het motto ‘Tensation White’ gaat het bos rond de banen schudden op zijn grondvesten.