Copy
24 januari 2015
#8
Matchpoint
 
Maandag 26 januari: info-avond nieuwe leden 
Afgelopen jaar lid geworden? Graag weten wat er allemaal wordt georganiseerd en waar je aan mee kunt doen het komende tennisjaar? Kom dan morgenavond naar de bijeenkomst voor nieuwe leden van 19.00 uur tot 20.30 uur. Tip: doe aansluitend lekker mee met de toss-avond!
image2
Aanstaande donderdag: spreekuur met fysio
Dat pijntje in je rug, schouder, arm of knie. Wat zou dat eigenlijk zijn? Of zou je wel eens een second opinion willen horen over een behandeling die wel verbetering geeft? Meld je dan aan voor het eerste maandelijkse fysio spreekuur op donderdag 29 januari van 20.00 uur tot 21.00 uur in ons paviljoen. Gratis voor leden. Geef je eenvoudig op per e-mail en kijk voor meer info op onze site: Medifit-UTV-sportspreekuur.
 
image3
Watertappunt op onze club? Stem op UTV !
Even het flesje water bijvullen tussen baan 5 en 6? Het kan echt. UTV dingt namelijk serieus mee naar een watertappunt die dit voorjaar door tennisverenigingen kunnen worden gewonnen. Met jouw stem lukt dat zeker! We hebben zoveel mogelijk stemmen nodig vóór 10 februari. Hoe dat moet? Volg de aanwijzingen op de site door te klikken op: Watertappunt UTV
image3
Algemene Ledenvergadering: 23 februari 
Op de komende ALV (maandag 23 februari)  is er aandacht voor de belangrijkste gebeurtenissen van 2014 en de ambities en plannen voor 2015. In het bijzonder zal het bestuur stilstaan bij de ontwikkeling van een nieuwe website, de stand van zaken met betrekking tot padel, én de duurzame initiatieven om te komen tot zonne-energie op ons park: energie coöperatie Anneville. Kijk voor de agenda op de site.
image3
Als team hetzelfde shirt tijdens competitie?
Met een bijdrage van UTV en Lomans Sport kun je binnenkort in ons paviljoen een voorstel voor een kwalitatief uitstekend dames-  en herenshirt bewonderen. Met zo'n shirt maak je als team een nog professionelere indruk. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Tot eind februari kun je bestellen. Voor dames is er een lichtblauw en voor heren een donkerblauw poloshirt voor nog geen 15 euro. Kijk ook op de site: UTV competitieshirts.
image3
Noteer nu alvast: UTV Jeugdtoernooi 
Tussen 22 en 29 augustus vinden er op ons park verschillende nieuwe en zeer interessante activiteiten voor de jeugd plaats, waaronder de Jeugd Clubkampioenschappen! Meer informatie volgt dit voorjaar, maar zet deze week nu alvast in de agenda!