Copy
   Vrijdag 3 april 2015
   # 11
large image
image1
Steun UTV met Rabobank Clubkas Campagne
Na het succes met het winnen van een watertappunt gaan wij nu voor een nieuwe uitdaging: de Rabobank Clubkas Campagne. Doe mee om zo de nodige euro’s te verzamelen zodat we een jeugdkamp kunnen organiseren voor onze jongste leden in het weekend voor de clubkampioenschappen.

Hoe werkt het?
Alle 30.000 leden van Rabobank Breda ontvingen gisteren een stemkaart met een persoonlijke stemcode. Met deze code kan een lid tot en met dinsdag 14 april vijf stemmen uitbrengen. Het maximum aantal stemmen per vereniging is twee. Dus: van de vijf stemmen kun je er twee uitbrengen op UTV. Aan elke stem is een geldbedrag verbonden. Vorig jaar was dat 2 euro per stem. Elk UTV-lid dat lid is van de Rabobank Breda (en dat zijn er heel wat) kan de club dus financieel steunen. De bank stelt dit jaar maar liefst 60.000 euro beschikbaar voor 174 verenigingen die zich hebben aangemeld. Jij stemt toch ook op UTV? 
image1
Pasje alleen af te halen als bardienst is geregeld
Vorige week heeft onze ledenadministratie veel KNLTB-pasjes uitgereikt aan leden en hen - waar nodig - geholpen met het inplannen van de bardienst. Leden die hun verplichte bardienst nog niet hebben ingepland, wordt geadviseerd dit zo snel mogelijk te doen. Immers, alleen als de bardienst is ingepland, kun je je ledenpasje voor 2015 afhalen.

Met het oude pasje kun je niet meer afhangen. Heb je je bardienst ingepland, stuur dan een e-mail naar: ledenpassenutv@gmail.com om een afspraak te maken voor het afhalen van je pasje. Alles over je bardienst vind je op: Bardienst plannen 2015.
image1
Invallen in voorjaarscompetitie 2015?
In april en mei gaan veel leden de strijd weer aan met andere verenigingen in de KNLTB voorjaarscompetitie. Heb je zelf geen team, maar wil je best eens invallen, laat je dan op de reservelijst zetten. Wil je vrijspelen in deze periode, hou dan rekening met de beperkte beschikbaarheid van de banen op competitiedagen. Kijk voor de lijst met invallers en beschikbaarheid van de banen op de site.
image1
Nog een tennisles deze zomer?
Na het Paasweekeinde gaan de tennislessen weer van start! Kun jij je ‘skills’ nog wat verbeteren en heb je je nog niet opgegeven? Wees er dan snel bij. Er zijn nog maar beperkte mogelijkheden. Klik daarom meteen op: Tennislessen zomer 2015.
image1
Fysio bij UTV op 23 april om 20.00 uur 
Start het seizoen fit en gezond. Heb je toch klachten die het tennissen (of padellen) belemmeren, meld je dan aan voor het eerstvolgende sportspreekuur van Medifit in het paviljoen van UTV. Klik hiervoor op Sportspreekuur.