Copy
15 februari 2015
nr. 9
Matchpoint
Yes! Gewonnen! Een watertappunt voor UTV!
Dankzij de steun van vele leden die online hun stem uitbrachten, hebben we het voor elkaar weten te krijgen dat UTV een van de gelukkige prijswinnaars is geworden van een watertappunt. De drinkwatervoorziening zal dit voorjaar door Brabant Water worden aangelegd. Afgelopen vrijdag ontving bestuurslid Pieter de Leijer de prijs tijdens het ABN Amro World Tennis Tournament, dat samen met Nudge het initiatief nam om tennisverenigingen in ons land verder te verduurzamen. Kijk voor meer informatie op: Watertappunt UTV.
Hoe gaat het met UTV? Kom naar de ALV op maandag 23 februari
Op de komende ALV, die maandag 23 februari om 19.30 uur begint, zullen we stilstaan bij de gebeurtenissen en de succesvolle evenementen van 2014. Tevens presenteert het bestuur de plannen voor 2015: de ontwikkeling van een nieuwe website, de verdere ontwikkeling van padel en de mogelijke samenwerking met Energiecoöperatie Anneville om zonnepanelen aan te leggen op Jeugdland. De agenda, het aangepaste huishoudelijk reglement en ‘De portemonnee’ staan op de site:  agenda ALV 23-02-2015
 
image3
Interesse in een fraaie UTV-outfit? 
In ons paviljoen tref je – bij het afhangbord – een presentatie aan van een outfit voor zowel heren als dames om bijvoorbeeld deze voorjaarscompetitie als team keurig gekleed voor de dag te komen. De prijzen voor shirts en broekjes en rokjes zijn zeer scherp! Teams kunnen tot eind februari hun bestelling opgeven, maar ook als individu kun je bestellen! Kijk op de site voor meer info, prijzen en bestelwijze: UTV competitie shirts.
Plan nu je bardienst in!
Vanaf vandaag kun je je bardienst inplannen voor het komende jaar. We raden je aan dit zo snel mogelijk te doen. Omgaand misschien? Immers, hoe langer je wacht, hoe minder keuze je hebt. Alle informatie over het inplannen van je bardienst vind je op: ‘Bardienst plannen 2015’.
image3
Even een handje helpen op zaterdag 7 maart 
Natuurlijk willen we na deze winter ook in 2015 weer met een verzorgd en opgeruimd park het seizoen starten. Onze traditionele voorjaarsschoonmaak is dit jaar op zaterdag 7 maart tussen 10.00 en 13.00 uur. Kun jij ook een uurtje missen om te vegen, blad te ruimen of met een sopje aan de slag te gaan? We kunnen je hulp goed gebruiken. Kunnen we op je rekenen zaterdag 7 maart?
Deze evenementen komen eraan:
Zaterdag 14 maart: Sleutelclubtoernooi
Een nieuw gezelligheidstoernooi dat als opzet heeft om van tennispartner te wisselen! Je schrijft samen in als mixed koppel, maar speelt altijd met iemand uit een ander koppel. Voor lunch en avondeten wordt gezorgd. Inschrijven kan nog tot uiterlijk 1 maart. Meer info: ‘Sleutelclubtoernooi’.

Zaterdag 14 maart: Padeltoernooi
Terwijl vele leden aan het tennissen zijn bij de eerste editie van het Sleutelclubtoernooi, zal op de twee padelbanen een afsluitend  padeltoernooi plaatsvinden voor de leden die hebben meegedaan aan de eerste interne padelcompetitie. Klik hier voor de actuele stand en uitslagen van deze competitie.

Zaterdag 21 maart: Voorjaarstoernooi
De traditionele opening van het nieuwe seizoen start in de middag en gaat door tot in de kleine uurtjes. Op of naast de baan! Zin om gezellig te dubbelen, bij te kletsen en nieuwe leden te leren kennen?   Schrijf je dan nu in en klik voor meer informatie op ‘Voorjaarstoernooi 2015’.

Zaterdag 21 t/m zondag 29 maart: UTV Open Jeugd toernooi 
Voor de vierde keer is successie vindt van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart het UTV Open Jeugd Toernooi plaats. Inschrijven kan nog tot 8 maart. Klik voor meer informatie en inschrijvingen op ‘UTV Open jeugd toernooi’.