Copy
   Zaterdag 20 juni 2015
   # 14
large image
image1
Vanaf 1 juli: padeltrainingen bij UTV! 
Wil je ook meer weten over padel? Heb je het al eens gespeeld? Of ben je al gevorderd en toe aan meer tactische inzichten? Met een paar padeltrainingen kun je snel je speelsterkte verbeteren.
UTV heeft zowel voor jeugd- als seniorleden een interessant aanbod met lessen die worden gegeven door de trainersgroep van Henri Bosman-Jansen. Alle trainers zijn gecertificeerd door de Nederlandse Padelbond om specifiek les voor padel te geven.

Je kunt het hele jaar door een standaardpakket nemen met 5 lessen van 45 minuten. Kosten: 65 euro p.p. ( gebaseerd op een groep van 4 personen). Of je kunt nu kiezen voor een speciale 'zomercursus padel' met 3 lessen van 45 minuten. Kosten: 40 euro p.p. (op basis van deelname door 4 personen). Kijk op www.padelbreda.nl  voor meer info en het inschrijfformulier!
image2
12 juli: Warming-up toernooitje voor de jeugd
Ben je tussen de 6 en 17 jaar en heb je zin in een ochtendje tennissen? Meld je dan aan voor het Warming-up toernooi op 12 juli. Als je het leuk vindt kun je ter plekke inschrijven voor de echte jeugdclubkampioenschappen die van dinsdag 24 tot en met vrijdag 28 augustus plaatsvinden.  

Als warming-up voor de jeugdclubkampioenschappen is er in de ochtend een jeugdtoernooi. Geen officieel rankingtoernooi, maar gewoon lekker spelen met degenen die inschrijven. Henri deelt de wedstrijden in. De warming-up start om 10.15 uur, de wedstrijden om 10.30 uur. Het einde zal rond 13.00 uur zijn. Meld je aan door een mail te sturen naar: utvjeugdclubkampioenschap@gmail.com en vermeld: 12 juli, je naam, je leeftijd en (als je die hebt) je speelsterkte.

 
image1
Maarten Dop nieuw bestuurslid
Maarten Dop is toegetreden tot het bestuur van UTV en gaat zich specifiek bezighouden met Sponsoring, PR & Evenementen. Hij neemt de taken over van Ruud Walenberg en zal in de ALV van 2016 worden voorgedragen voor een officiële benoeming.

Maarten is al vijf jaar met veel plezier lid en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Nieuw Wolfslaar. Doordat zijn zoon voetbalde bij UVV kwam Maarten als trainer en coach op de jaarlijkse ‘Bedankavond’ voor vrijwilligers van UVV voor het eerste bij UTV terecht. De sfeer, de ligging van de banen in de bossen en het gezellige clubhuis deden Maarten besluiten zijn lidmaatschap bij Tennisvereniging De IJpelaar op te zeggen.

In het dagelijks leven is Maarten ondernemer en organiseert hij diverse beurzen in onder andere Ahoy, De Jaarbeurs en de RAI. Naast tennis is hij ook regelmatig bij Golfclub Toxandria te vinden, waar hij in de lustrumcommissie actief was met het organiseren van evenementen ter ere van het 85-jarige bestaan in 2013. 
image1
Professioneel tennis zien in Breda? Vandaag start Breda Future+
Vanaf vandaag tot en met 28 juni vindt de achtste editie van Breda Future+ plaats. Dit internationale proftennistoernooi is uitgegroeid tot een zeer aansprekend evenement en zelfs voor de derde keer op rij beoordeeld als de beste Future ter wereld!

Het is dan ook goed toeven op het tennispark aan de Ruitersboslaan. Niet alleen een must see voor de tennisliefhebber, ook voor een breder publiek is het de moeite waard om een bezoekje te brengen. Daar zorgen de side-events, de catering en de gezellige sfeer wel voor.

Idee om met je tennismaatjes een avondje af te spreken en er meteen een hapje te gaan eten? Of heb je altijd al een keer op een echt center court willen spelen? Dan kun je meedoen aan de Team Tennis Trophy.

Je kunt natuurlijk ook gewoon op vrijdag naar het Breda Future+ Café komen. En als we je ook nog vertellen dat er een Corona Hotspot is en de entree gratis, dan komen we jou daar vast tegen! Kijk op www.bredafuture.nl voor het hele weekprogramma.
image1
Wintercompetitie: schrijf je uiterlijk 31 augustus in
De data voor de KNLTB wintercompetitie 2015/2016 zijn weer bekend en dus kan er weer worden ingeschreven. Met de charme van een buitje of een uitdagend koud temperatuurtje is de wintercompetitie voor velen net zo leuk als de voorjaarscompetitie. Ben jij er ook bij komende winter? Schrijf je dan in vóór 31 augustus. Voor jeugdleden zijn er overigens twee categorieën: tot en met 14 jaar en tot en met 17 jaar. Alleen op zondag. Kijk op de site voor meer informatie en speeldata.