Copy
   3 februari 2017
   #30
large image
image1
Schrijf je nu in voor het voorjaarstoernooi op 1 april 
Op zaterdag 1 april vindt het traditionele openingstoernooi plaats om het nieuwe tennisseizoen in te luiden. Het voorjaarstoernooi is een echt gezelligheidstoernooi. Naast een ontspannen potje tennis (tussen 15.00 en 23.00 uur) kan er worden gekletst, gegeten, gedronken en gedanst (tot ver na 23.00 uur). Voor nieuwe leden DE gelegenheid om andere leden te leren kennen. Zin om mee te doen? Je kunt je zowel met als zonder partner inschrijven op www.voorjaarstoernooi.nl. Als je zonder partner inschrijft (als Mix-me) word je door de toernooicommissie gekoppeld aan een ander lid. Wees er snel bij, want vol=vol!
image1
image2
image1
ALV op 6 maart
Ook benieuwd hoe onze vereniging er anno 2017 voorstaat en wat de ambities zijn voor de komende jaren? Kom op maandag 6 maart om 19.30 uur tijdens de ALV je licht opsteken.
image1
Verbouwing keuken & paviljoen
Binnenkort vindt er ‘groot onderhoud’ plaats in de keuken en het paviljoen. Van zondag 12 t/m 26 zondag februari kan de keuken niet worden gebruikt en zal ook het assortiment beperkt zijn. De bar is wel open. Uiteraard beseffen we ons dat de werkzaamheden vervelend kunnen zijn, echter worden er met het onderhoud een aantal structurele verbeteringen aangebracht die het ongemak de moeite waard maken. Dank alvast voor je begrip!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp