Copy
   Zaterdag 25 juni 2016
   # 24
large image
image1
Gezocht: vrijwilliger voor communicatie UTV
Heb jij een vlotte pen en wil je best af en toe bijspringen om nieuws over onze vereniging wereldkundig te maken? Dan komen we graag in contact met je.

Voor het versturen van onze nieuwsbrieven (Matchpoint voor tennis en Challenge voor padel) en voor het plaatsen van berichten op onze website, zijn we op zoek naar een enthousiast lid dat de helpende hand wil toesteken. Interesse? Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar info@ulvenhoutsetv.nl.
image1
image2
image1
Even noteren: clubkampioenschappen 5 t/m 18 september
De jaarlijkse clubkampioenschappen voor senioren komen er weer aan. Noteer 5 tot en met 18 september in je agenda, zodat het je niet ontgaat nu de zomervakantie eraan komt. Meer informatie over inschrijven en de categorieën waar je aan deel kunt nemen, volgt binnenkort. Oh ja, en hou er rekening mee dat in diezelfde periode in Bavel het DubbelPlus Toernooi plaatsvindt.
image1
Meedoen aan wintercompetitie 2016/2017? Schrijf je nu in!
Het lijkt nog ver weg, maar als je mee wilt doen aan de wintercompetitie 2016/2017, schrijf je dan vóór maandag 29 augustus in. Meer informatie vind je op onze website.
image1
image2
image1
Open Jeugd Toernooi IJpelaar: 18 t/m 24 juli
Alle jeugdleden van 10 tot en met  18 jaar kunnen zich weer inschrijven voor het 22e Open Jeugd Toernooi van TV De IJpelaar. Dit toernooi wordt gespeeld van 18 tot en met 24 juli. Wil je meedoen, schrijf je dan in vóór 3 juli.
image1
Dit weekend beperkte beschikbaarheid banen
In verband met de finales van de Jeugd Clubkampioenschappen kan er morgen (zondag) beperkt worden gespeeld. Er zijn, in overleg met de toernooileiding, een of twee banen beschikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.