Copy
   Zondag 28 juni 
   # 15
large image
image1
Meedoen met de clubkampioenschappen? Schrijf je vóór de zomer nog in!
De clubkampioenschappen voor senioren komen er weer aan. Die vinden dit jaar plaats van 31 augustus tot en met 13 september. Wie wordt de nieuwe clubkampioen voor tennis en padel?

De wedstrijden worden gespeeld in poulevorm en - afhankelijk van het aantal deelnemers - is er ook nog een verliezersronde. Deelname is gratis. Je kunt voor maximaal 3 onderdelen inschrijven op www.toernooi.nl tot en met vrijdag 21 augustus.

De clubkampioenschappen vallen dit jaar samen met het dubbeltoernooi van onze buren uit Bavel. Als je hieraan meedoet (of aan een ander toernooi) mag je voor de clubkampioenschappen slechts voor één onderdeel inschrijven.
image1
Dinsdag naar het tennispark? Pak de fiets!
Aanstaande dinsdag, 30 juni, staat er bij onze buren van UVV de vriendschappelijke wedstrijd tegen NAC Breda op het programma. De wedstrijd begint om 19.00 uur en vindt plaats in het kader van het 75-jarig bestaan en als 'opwarmer' voor het feestweekend op 19 en 20 september. De verwachting is dat zo'n 1.000 liefhebbers de voetbalwedstrijd gaan bezoeken.

Mocht je dinsdagavond dus naar het UTV Open gaan, of zelf moeten spelen, hou er dan rekening mee dat het vanaf 17.30 uur lastig is om een parkeerplaats te vinden en dat er veel mensen op de been zullen zijn op Jeugdland. 
image1
image2