Copy
   Dinsdag 9 februari 2016
   # 7
large image
Een professionele fotoshoot op ons park
Zomaar een koude zaterdag in januari bij UTV. Wintercompetitie. Maar ook activiteiten op de padelbaan. Topfotograaf Jarno Schurgers is er aan het werk. Normaliter bij Formule-1-wedstrijden aanwezig, nu voor de KNLTB bezig padel op de gevoelige plaats vast te leggen. UTV levert de baan en - minstens zo belangrijk - de fotomodellen! Dus verbijten Hellen, Roos, Jasper, Freek, Maarten en Marijn de kou. En nemen ze de ene na de andere wedstrijdpose aan, waarbij pas de twintigste ‘High Five’ de goedkeuring van de fotograaf kan wegdragen.
image1
Padel voor kinderen met beperking
Het gaat goed met onze vereniging, maar dat laat onverlet onze maatschappelijke betrokkenheid. Zoals sporten voor kinderen met een verstandelijke beperking. Padel leent zich namelijk uitstekend voor deze doelgroep. Bekijk het filmpje over het project Special Heroes op ons eigen YouTubekanaal:
image1
Trots: UTV als best practice voor de KNLTB
Ook landelijk timmert UTV hard aan de weg en maken we zelfs furore met onze padelbanen en de belangstelling voor deze sport. De KNLTB besteedde onlangs op CentreCourt, een online kennisplatform voor tennisverenigingen en tennisleraren, aandacht aan de wijze waarop onze vereniging padel op de kaart zet. Lees hier de publicatie.