Copy
   Dinsdag 7 juni 2016
   # 9
large image
image1
Bardienst tijdens UTV Open: iets voor jou?
De UTV Open Commissie zoekt nog leden die een beetje gepokt en gemazeld zijn in het draaien van een bardienst. Op vrijdagavond 1 juli start het Padel UTV Open, op zaterdag 2 juli start het UTV Open Tennis met ’s middags weer padelwedstrijden en op zondag 8 juli zijn de finales. Kortom, mooie dagen voor een gezellige bardienst. Schrijf je in via de website en het bardienstrooster. Alvast hartelijk dank.
image1
UTV present op Ricoh Open
Op het bekende grastoernooi van Rosmalen, het Ricoh Open dat nog tot en met zondag 12 juni duurt, staan dit jaar spelers van UTV op de baan! Op de padelbaan welteverstaan. De KNLTB zet vol in op padel en heeft een officiële World Tour-padelbaan laten aanleggen in Rosmalen. De hele week zijn er clinics en demo's. Ook kunnen bezoekers vrijspelen en de sport uitproberen. Samen met TPC Maaspoort geven leden van UTV acte de presence!
image1
image2
image1
KNLTB teamcompetitie padel start in september
In september start de KNLTB een teamcompetitie padel. Wedstrijddagen zijn steeds op zaterdag of  zondag op 10/11 september, 17/18 september, 24/25 september, 1/2 oktober, 8/9 oktober, 15/16 oktober en 22/23 oktober. Je kunt je opgeven voor de zaterdag of de zondag. Gespeeld wordt van 10.00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 18.00 uur. Meedoen? Schrijf je in als team en stuur vóór vrijdag 1 juli een mail naar: padelutv@gmail.com. Kijk voor meer informatie op de website.