Copy
   20 september 2016
   #12
large image
image1
Inschrijven interne wintercompetitie

Op 7 november gaat – voor de derde keer in successie - de interne wintercompetitie padel van start en wordt tot 17 maart in alle categorieën om de titel ‘Winterkampioen Padel’ gespeeld. Je kunt inschrijven t/m 30 oktober op toernooi.nl. Als je zonder partner inschrijft, zal de commissie twee personen aan elkaar koppelen. Deelname is gratis. Voor meer informatie, check de website van UTV.

image1
image2
image1
UTV Najaars Open Padel Toernooi
In het weekend van 11 t/m 13 november vindt het UTV Najaars Open Padel Toernooi plaats. Niet alleen eigen leden, maar ook spelers van andere verenigingen kunnen meedoen. Er wordt gespeeld in de categorieën heren, dames en gemengd dubbel. Meedoen? Schrijf in vóór 6 november 2016 via deze link .
image1
Padeltraining door toppers. Iets voor jou?
In overleg met SportJumper (dat de padeltrainingen bij UTV verzorgt) en in samenwerking met Padelservice Nederland is een speciale trainingscyclus opgezet die de toppadelspelers Abe Straatsma en Peter America zullen geven.

Het betreft vijf achtereenvolgende trainingen van 1 uur, op zaterdagochtend tussen 09.00 en 13.00 uur, waarbij gestart wordt op 22 oktober. Kosten zijn € 62,50 per persoon, uitgaande van 4 cursisten per uur. Aanmelden als groep is ook mogelijk: kosten € 250,- voor de 5 sessies van 1 uur.

Meedoen? Stuur een mail met jouw gegevens (mailadres, 06-nummer en padelniveau, en voorkeurstijdstip) naar padelutv@gmail.com. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 oktober. 
image1
image2
image1
Vamos a padel! UTV goes international!
Padel brengt ook buitenlandse spelers naar onze club. Op de foto zien we Pedro Botelhero (rechts), een 38-jarige Portugees, en Marc Brillaxis, een 42-jarige Fransman uit de buurt van Biarritz. Beiden wonen met vrouw en kinderen in Breda en zijn ervaren padelspelers. Ze zullen uitkomen voor UTV-2 in de nieuwe externe padelcompetitie.  
image1
Clubkampioenen padel 2016
Van 2 t/m 4 september vonden de UTV Padel clubkampioenschappen plaats. Dit keer met een nieuwe regel; de derde set is een super tie-break. Bij de herendubbel bemachtigden Dick Lambregts en Ralph Ruyters met 10-8 in een super tie-break de titel, de titel in de mix was voor Sandra Voeten en Pieter de Leijer. Proficiat allemaal!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp