Copy
Woensdag 2 april 2014
# 1
Challenge
Even praktisch: aan de slag met padel
Even praktisch: aan de slag met padel
De zachte winter was goed nieuws voor de aanleg van onze padelbanen. De aanleg verliep zo voorspoedig dat op zaterdag 22 maart tijdens het Voorjaarstoernooi al voor het eerst op de padelbanen kon worden gespeeld. Maar hoe speel je padel eigenlijk? Hoe kom je aan een racket? Kun je zomaar de baan op? Alle antwoorden in deze eerste uitgave van Challenge.
Lees verder
Inge en May winnen fotowedstrijd Facebook
Inge en May winnen fotowedstrijd Facebook
Bij de start van de aanleg van de padelbanen werd elk lid van UTV eind december uitgedaagd om een originele foto van zichzelf te maken en deze te uploaden op de Facebookpagina van UTV. Inge de Jong en May Verkooijen zijn de gelukkige winnaars geworden van een heus padelracket. Gefeliciteerd! De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de officiële opening op zondag 22 juni.
 
Officiële opening op 21 en 22 juni
Officiële opening op 21 en 22 juni
UTV is bijzonder trots om als achtste vereniging in de Benelux twee padelbanen te openen. Alle reden dus om er uitgebreid bij stil staan. Een speciale commissie is al geruime tijd aan de slag om de officiële opening op zaterdag 21 en zondag 22 juni een feestelijk tintje te geven. Zet je het alvast in je agenda?
Lees verder