Copy
   Zaterdag 5 maart 2016
   # 20
large image
image1
Haal 22, 23 of 24 maart je pasje op!
Alle leden, ook die competitie spelen, kunnen 22, 23 of 24 maart hun KNLTB-ledenpasje afhalen in het paviljoen van UTV. Pasjes worden alleen verstrekt als de contributie is voldaan en de bardienst (seniorleden tot 70 jaar) is ingepland. Let wel: vanaf 1 april kun je niet meer met het pasje van 2015 afhangen. Wanneer kun je je nieuwe pasje ophalen?

- Dinsdagavond 22 maart van 19.00 - 21.00 uur
- Woensdagavond 23 maart van 19.00 - 21.00 uur
- Donderdagavond 24 maart van 19.00 - 21.00 uur


Voor een gezin, of competitie-teamgenoten, hoeft slechts één persoon de pasjes af te halen. Leden die een tijdelijk pasje hebben, moeten dit inleveren als ze hun nieuwe pasje voor 2016 ophalen. Als je niet zelf je pasje kunt ophalen, vraag dan iemand anders dat voor je te doen. De pasjes worden niet toegestuurd en niet achter de bar bewaard.
image1
image2
image1
Maak de blits in een nieuwe outfit van UTV
Ook dit voorjaar kun je - tegen zeer aantrekkelijke prijzen - tenniskleding van UTV kopen. Naast shirts voor senioren en junioren zijn er sweaters met het sponsorlogo en de naam Ulvenhoutse TV erop. Shorts en rokjes zijn zonder logo. Interesse? Kijk op de website en bestel snel. Twijfel je over de maat? Kom dan maandag 14 maart tussen 19.00 en 20.30 uur naar het paviljoen om te passen. 
image1
image2
image1
Trots en blij met nieuwe hoofdsponsor
Sinds 1 maart is Brejaart Sport de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging. Ook zij gaan, net als de vorige hoofdsponsor, prijzen (waardebonnen) beschikbaar stellen bij grote toernooien die we organiseren. De komende periode wordt de collectie voor tennis in de winkel flink uitgebreid en komt er een assortiment voor padel.

Bij Brejaart krijg je overigens op vertoon van je KNLTB-ledenpasje standaard 10% korting op al je tennisaankopen (niet in combinatie met aanbiedingen of acties). Ook helpt onze nieuwe hoofdsponsor je graag als je een nieuw racket nodig hebt. Je kunt een racket uittesten tegen een borgsom van € 25,-. Niet tevreden? Dan probeer je gewoon een ander racket.