Copy
   Woensdag 20 mei 2015
   # 13
large image
image1
Ladies Day: welcome on board op 12 juni
Op vrijdag 12 juni vindt weer de Ladies Day plaats. Vanaf 09.00 uur (tot 17.00 uur) heten Captain Stubing en zijn crew alle dames welkom op The Love Boat. Boek deze cruise nu en bezoek Acapulco, Miami, St. Maarten en New York. Er is plaats voor 60 passagiers. Meedoen? Stuur een mail naar marielledop@gmail.com en vermeld de naam van je partner, je speelsterkte en jullie leeftijd. Inchecken kan tot 1 juni. Maar waarom zou je nog wachten? 
image1
image2
image1
Sportspreekuur fysio op donderdag 28 mei
Als je een irritatie of blessure krijgt dan is dit met gerichte fysiotherapie te verhelpen. En als je niet weet wat je met een bepaalde blessure aan moet dan is deskundig advies erg prettig. Lard Davidse van Medifit Fysiotherapie houdt op donderdag 28 mei van 20.00 tot 21.00 uur spreekuur in het paviljoen van UTV. Meld je aan en stuur een mail naar: lard@medifitfysiotherapie.nl of kijk voor meer informatie op onze site.
image1
Afsluiting competitie met BBQ
Zaterdag 30 mei sluiten we de voorjaarscompetitie weer af met een traditioneel gezellige barbecue, een huldiging van de kampioenen en een troostend woord voor de degradanten! Tussen 18.00 en 22.00 uur kunnen lekkere BBQ-hapjes worden genuttigd. Geef je uiterlijk maandag 25 mei op bij Anton Verbeek: averbeek@kpnplanet.nl De kosten van de BBQ zijn 10 euro p.p., te voldoen door de teamcaptains. 
image1
Schrijf je nu in voor UTV Open 2015 
Het is weer tijd om je in te schrijven voor het UTV Open tennistoernooi van 29 juni tot en met 5 juli. Je kunt je inschrijven via www.toernooi.nl. Net als voorgaande jaren kun je je inschrijven voor maximaal twee onderdelen en werken we met inschrijving op basis van actuele rating. Dit houdt in dat je je alleen inschrijft voor een onderdeel en niet op sterkte. Zo krijgen we een toernooi met nog beter op elkaar afgestemde speelsterktes. Muziek, hapjes en drankjes maken het kijken nog aangenamer! De inschrijving sluit op 14 juni.
image1
Open Padel Dubbeltoernooi: 27 en 28 juni
Tijdens het UTV Open tennistoernooi, van 29 juni tot en met  5 juli, vindt in het voorweekend van 27 en 28 juni het eerste Open Padel Dubbeltoernooi plaats. Kun je tennissen dan kun je ook padellen. Het is een unieke kans om tijdens een tennistoernooi deze fantastische sport te ervaren. Inschrijven voor padel kan ‘naast’ het inschrijven voor het UTV open tennistoernooi en hoeft niet met dezelfde dubbelpartner te zijn.
image1
image2