Copy
   Donderdag 16 maart 2017
   # 17
large image
image1

Gezocht: vrijwilligers voor onderhoud padelbanen

Volgende week kun je je KNLTB-pasje ophalen. Belangrijk is dat je dan je bardienst hebt gepland. In plaats van een bardienst kun je ook meehelpen met het onderhoud van de padelbanen. We hebben al vrijwilligers die dit willen doen, maar dat zijn er nog niet genoeg. Heb je interesse? Laat het Huub Kokshoorn weten: huubkokshoorn@gmailcom. Meer weten? Lees ook dit artikel
image1
Vrijdag 31 maart: Padelnight
De Padelnight komt er weer aan. Evenals vorig jaar is dit de afsluiting van de interne wintercompetitie. Ook als je niet hebt meegedaan aan deze competitie, kun je je inschrijven. De Padelnight vindt plaats op vrijdag 31 maart van 17.00 tot 23.00 uur. Lees meer op onze website.
image1
image2
image1
Aandacht voor padel in beleidsplan 2017-2021
Het nieuwe beleidsplan 2017-2021 is tijdens de ALV van 6 maart gepresenteerd en toegelicht. Belangrijk onderdeel daarbinnen is de visie die UTV heeft op padel. De drie speerpunten uit dat beleid zijn: aanbod creëren voor 200 tot 250 actief padel spelende leden, de maatschappelijke waarde van de padelbanen vergroten en het aanbod verhuur en clinics uitbreiden. Meer weten? Kijk dan op onze website.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp