Copy
   Maandag 13 februari 2017
   # 32
large image
image1
Plan nu je bar- of schoonmaakdienst in!
Vanaf vandaag kun je je bar- schoonmaakdienst inplannen voor het komende jaar. We raden je aan dit zo snel mogelijk te doen. Omgaand misschien? Immers, hoe langer je wacht, hoe minder keuze je hebt. Het inplannen regel je via: ‘Bardienst plannen 2016. Klik na het inloggen op de blauwe button 'Bardienst'. Voor meer informatie kijk je op onze website.
image1
image2
image1
Vooruitblikken bij UTV: beleidsplan 2017-2021, LED-verlichting en verbeteringen paviljoen
Op maandag 6 maart om 19.30 uur staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) weer op het programma. Kom je ook? Het bestuur blikt dan terug, maar kijkt vooral vooruit. Zo worden de hoofdlijnen van het beleidsplan 2017-2021 gepresenteerd, de stand van zaken met betrekking tot de aanleg van LED-verlichting en het project Racketplaza, én de ideeën die er zijn om de komende jaren verbeteringen aan te brengen in het paviljoen.

Op onze website vind je alles over de komende ALV: de uitnodiging en de agenda, het concept beleidsplan 2017-2021 (vanaf 20 februari) en de notulen van de ALV van 2016 (en voorgaande jaren).

Hoe gaat het financieel?
Heb je interesse in de zogeheten portemonnee (een beknopt overzicht van de in- en uitgaven in 2016) ga dan ook naar onze website. De code om in te loggen is: alvutv.
Leden die prijs stellen op toezending van het volledige financieel jaarverslag kunnen een verzoek per mail sturen naar Wilco Versteeg, onze penningmeester: versteeg_w@hotmail.com
image1
image2


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp