Copy
   20 februari 2017
   #33
large image
image1
Installatie LED verlichting
Van dinsdag 21 t/m donderdag 23 februari zal op het gehele park de huidige verlichting worden vervangen door LED verlichting. Omdat er met groot materieel gewerkt wordt kan dit, met name overdag, voor enige overlast zorgen.
image1
ALV: 6 maart om 19.30 uur
Op maandag 6 maart om 19.30 uur tijdens de ALV zal het bestuur terugblikken op afgelopen jaar en een toelichting geven op de plannen voor de komende periode. Meer weten? Op onze website vind je o.a. extra informatie, de agenda en de notulen van de ALV 2016.
image1
image2
image1
Jumbo’s ‘Spek de Kas van je Club’ actie 2017
Hoofdsponsor Jumbo organiseert jaarlijks de ‘Spek de Kas van je Club’ actie. Natuurlijk doet UtV hier aan mee! Klanten van Jumbo Ulvenhout ontvangen voor elke € 10,- aan boodschappen een voucher. Deze voucher kunnen ze in de winkel doneren aan de vereniging van hun keuze of via www.facebook.com/jumboulvenhoutvanmeerendonk onder tabblad clubkas.
image1
RABO Open Jeugd Toernooi OTC De Warande
Van 18 t/m 26 maart vindt het Open Jeugdtoernooi in Oosterhout plaats, inclusief een rood/oranje event op zaterdag 25 maart en een clinic op zondag 26 maart. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart as. via deze link.
image1
image2
image1
Inschrijven Sleutelclubtoernooi op 18 maart
Op zaterdag 18 maart vindt vanaf 10.00 uur het Sleutelclubtoernooi plaats. Schrijf je snel in (bij voorkeur met een mix-partner) middels een e-mail naar jfvanboxtel@kpnplanet.nl want vol = vol! Kosten voor dit toernooi zijn 15 euro pp (inclusief koffie met iets lekkers, lunch en diner). Zie de website voor meer informatie. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp