Copy
25 maart 2015
# 2
Challenge
image1
Zeer geslaagd slottoernooi interne padelcompetitie
Zaterdag 14 maart vond de afsluiting plaats van de interne padelcompetitie. Ongeveer de helft van de deelnemers aan de interne wintercompetitie gaf acte de presence.

In vier poules, samengesteld naar sterkte, werd om de prijzen gestreden. In poule D werden Jan Desmit en Jeroen Stoop de trotse winnaars. In poule C ging de eer naar Marco Martens en Jeroen Roovers en in poule B tekenden Gerard Mol en Jeroen van Unen voor de winst. In de hoogste poule bleken Jef Stevens en Michel van Beek net iets te sterk voor de clubkampioenen van 2014, Ronald Pepping en Jasper Nieuwstraten. De winnaars van poule A, B en C kregen een voucher uitgereikt om gratis deel te nemen aan de Dutch Open bij de Maaspoort in Den Bosch. De verwachtingen zijn hoog gespannen!

Overigens vond het padeltoernooi tegelijkertijd plaats met het nieuwe tennisinvitatietoernooi, het sleuteltoernooi. Een zeer geslaagde combinatie, die volgend jaar zeker een vervolg krijgt.
image2
Dick Zock en Marcel Lamb in padelcommissie 
De padelcommissie, nog maar net een half jaar actief, gaat van samenstelling veranderen. Dick Zock en Marcel Lamb treden namelijk toe tot de zeer actieve commissie die verder bestaat uit Gert Schoon, John van den Brink en Pieter de Leijer (voorzitter).
De commissie blijft wel nog op zoek naar vrouwelijke kandidaten die interesse hebben om padel verder uit te bouwen binnen onze vereniging. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan het uitwerken van de plannen voor een interne teamcompetitie en een uitwisseling met andere verenigingen. Ook gaat de commissie actief de samenwerking aan met UTV Open en de Clubkampioenschappen om ook daar padel vast op het programma te krijgen.
Romeo Goedel, Maurice van Dongen en Simone Egeraat stappen uit de commissie en gaan zich specifiek toeleggen op een perfecte organisatie voor de interne padelcompetitie.
image3
Ken jij nog een sponsor voor padel?
Net voorbij de ingangspoort is, aan de onderzijde van de glazen achterwand van padelbaan 2, de allereerste uiting te zien van onze eerste sponsor specifiek voor de padelsport op ons park: PadelCourt. Onder deze naam heeft FieldTurf Benelux, samen met CADE, de padelbanen aangelegd. Heb jij een suggestie voor een tweede of derde potentiële sponsor? Mail naar padel@ulvenhoutsetv.nl