Copy
   Zondag 17 juli 2016
   # 11
large image
image1
Clubkampioenschappen padel: schrijf je nu in!
Gaat het Marcel Schröder lukken? Om naast clubkampioen single, heren dubbel en gemengd dubbel bij het tennis nu ook clubkampioen padel te worden? Hij is volop aan het trainen, maar wellicht houdt Maarten Kokshoorn hem er vanaf. Beiden doen in elk geval mee op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september. Oftewel: het voorweekend van de clubkampioenschappen tennis. Doe ook mee en schrijf je nu via deze link in voor een van de categorieën (recreant, gevorderd of wedstrijdspeler). Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 23 augustus!
image1
image2
image1
Robert Maaskant is helemaal gek van padel en wordt lid!
Op de finaledag van de UTV Open gaf Abe Straatsma een padelclinic voor gevorderden. Zo stond er bijvoorbeeld de Bandeja Smash op het programma. Een van de deelnemers was Robert Maaskant, voorheen voetbaltrainer van onder andere NAC Breda. Eigenlijk kwam hij een maatje aanmoedigen, maar vervolgens wilde hij ook graag een balletje padel meespelen. Dat werden twee uur en daarna vroeg Robert of hij lid kon worden, samen met zijn vrouw. Helaas, Robert moet nog even wachten. Hij staat op de wachtlijst, maar vanaf 1 september is hij van de partij!
image1
image2
image1
Padel UTV Open 2106 wederom een succes
Dit jaar vond voor de tweede keer het Padel UTV Open plaats. Met spelers uit onder andere Enschede, Den Haag, Tilburg en van clubs uit de regio Breda werd het een écht open toernooi. Dat het hebben van eigen padelbanen een voordeel is, blijkt wel uit de einduitslag: veel winnaars zijn lid van UTV. Zie ook onze website.