Copy
   Woensdag 27 april 2016
   # 8
large image
image1
Ook voor padel ga je naar Brejaart Sport
Brejaart Sport, sinds begin dit jaar de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging, is van oudsher een tennisspeciaalzaak. Maar ook deze retailer kijkt naar de toekomst en richt zich mede daarom op padel met de merken Dunlop en NOX. Om kennis te maken met de sport deden alle verkopers, inclusief eigenaar Frank Brejaart, mee aan een padelclinic, onder leiding van bestuurslid Pieter de Leijer. 
image1
Teamcompetitie in najaar van start
Na lang beraad is het zover: de padelbond en de KNLTB zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Eind mei zullen in een eerste landelijke bijeenkomst de plannen bekend worden gemaakt. Van belang voor onze club is onder andere de te starten externe teamcompetitie in september/oktober. De padelcommissie van UTV zal uiteraard bij de bijeenkomst aanwezig zijn. Zodra er meer nieuws is, lees je het in een editie van Challenge.
Padel Night groot succes
Op 1 april streden 24 padelliefhebbers in drie poules tijdens de eerste Padel Night. Mark Zweegers, Marcel Schröder en Huub Kokshoorn werden de grote winnaars van hun poule. 

Na afloop werden de kampioenen van de interne wintercompetitie padel gehuldigd en werden promoties en degradaties voor de volgende winter bekendgemaakt. We kijken terug op een geslaagd evenement dat tot in de kleine uurtjes werd geëvalueerd! 
image1
Interne Winter Padelcompetitie zit er weer op
De Interne Wintercompetitie Padel 2015-2016 is afgelopen en de eindstanden, promoties en degradaties zijn bekend. Maar liefst 64 spelers deden mee. Wij feliciteren Michel van Beek en Jef Stevens met het kampioenschap in de hoogste poule. Kijk voor het uitgebreide verslag op onze website. Of kijk hier voor alle uitslagen en eindstanden.
image1
Nieuwe commissie voor onderhoud
Anders dan de tennisbanen zijn de padelbanen eigendom van UTV. Dat betekent dat we ook het onderhoud zelf moeten verzorgen en dat blijkt meer in te houden dan oorspronkelijk gedacht.

Bladeren verwijderen, aanslag op de glazen wanden et cetera. UTV zou UTV niet zijn, als we hier niet vrijwilligers voor konden charteren en een commissie konden vormen. In ruil voor een bardienst gaan de volgende leden onze padelbanen spic en span houden: Gert Schoonhoven, Dorus Brekelmans, Kevin Vargas Baena, Dick Zock, John Brink en Jeroen van de Rijt (beide laatstgenoemden staan niet op de foto).

Daarnaast worden alle  padelspelende leden vriendelijk verzocht om ook af en toe de banen te vegen. In de eerste plaats natuurlijk als er geen spelers meer na een wedstrijd of training komen, maar ook als het nodig blijkt wat extra te vegen op de betonplaten rondom de banen. Die zijn regelmatig glad en kunnen dus tot ongelukjes of blessures leiden. Bezems en veger en blik staan bij de banen.