Copy
   Maandag 3 april 2017
  
# 36
large image
image1
Steun UTV met de Rabobank Clubkas Campagne
UTV doet ook dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. We kunnen daarmee snel en eenvoudig euro’s binnen harken voor onze vereniging en evenementen voor de jeugd realiseren. Doe jij ook mee?

Morgen of woensdag 5 april ontvang je, als je lid bent van de Rabobank Breda, een kaart in de brievenbus met daarop een unieke stemcode. Hiermee kun je tot en met 18 april in de stemmodule op www.rabobank.nl/breda 5 stemmen uitbrengen op de clubs van je keuze. Het maximaal aantal stemmen per club is twee. Dus: van de vijf stemmen kun je er twee uitbrengen op UTV. Aan elke stem is een geldbedrag verbonden. Vorig jaar was dat 2 euro per stem en 4 euro dus als jij ons twee stemmen geeft. De bank stelt dit jaar 75.000 euro beschikbaar voor verenigingen die zich hebben aangemeld.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om je stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op UTV!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp