Copy
   Zondag 12 maart 2017
   # 35
large image
image1
Haal 21, 22 of 23 maart je KNLTB-pasje op!
Alle leden, ook die competitie spelen, kunnen 21, 22 of 23 maart hun KNLTB-ledenpasje afhalen in het paviljoen. Pasjes worden alleen verstrekt als de contributie is voldaan en de bardienst of schoonmaakdienst is ingepland. Let wel: vanaf 1 april kun je niet meer met het pasje van 2016 afhangen. Wanneer kun je je nieuwe pasje ophalen?

- Dinsdagavond 21 maart: 19.00 - 21.00 uur
- Woensdagavond 22 maart: 19.00 - 21.00 uur
- Donderdagavond 23 maart: 19.00 - 21.00 uur

Voor een gezin, of competitie-teamgenoten, hoeft slechts één persoon de pasjes af te halen. Leden die een tijdelijk pasje hebben, moeten dit inleveren als ze hun nieuwe pasje voor 2017 komen ophalen. Als je niet zelf je pasje kunt ophalen, vraag dan iemand anders dat voor je te doen. De pasjes worden niet toegestuurd en niet achter de bar bewaard.
image2
Maandag 20 maart: informatiebijeenkomst nieuwe leden
Op maandag 20 maart is er vanaf 19.00 uur in het paviljoen een informatieavond voor nieuwe leden. Naast praktische informatie over onder andere deelname aan competities, toernooien en trainingen, is het ook een mooi moment om in contact te komen met andere nieuwe leden. Verder kunnen (specifieke) vragen die nieuwe leden hebben, worden beantwoord. Diezelfde avond wordt er ook getosst en kunnen nieuwe leden eventueel meteen inschuiven na afloop van de bijeenkomst.
image1
image2
image1
Kleding of racket kwijt?
Een mededeling van de afdeling ‘Gevonden voorwerpen’: ben je kleding of een racket kwijt geraakt de afgelopen periode? Stuur dan een mailtje naar info@ulvenhoutsetv.nl vóór 31 maart. Begin april zullen alle gevonden spullen van het afgelopen namelijk een mooie bestemming krijgen…
image1
image2
image1
Open jeugdtoernooi in Drunen
Van maandag 1 tot en vrijdag 5 mei vindt bij LTC De Klinkaert in Drunen voor de 7e keer het populaire open jeugdtoernooi plaats. Voor jongens en meisjes van 8 tot en met 17 jaar. Inschrijven kan nog tot 19 april via www.toernooi.nl.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp