Copy
   Zondag 22 januari 2017
   # 16
large image
image1
Vegen en schoon houden padelbanen is een zaak van iedere speler
In 2017 zal er beter op worden toegezien dat het vegen en schoon houden van de padelbanen door álle padelspelers wordt gedaan. Belangrijk is dat ook dat leden elkaar daar onderling op aanspreken, willen we onze padelbanen mooi en bespeelbaar houden. Wat dit concreet betekent lees je op onze website.
image1
image2
image1
Reanimeren. Weet jij hoe dat moet? Schrijf je in voor de cursus op 13 en 20 februari!
Op maandag 13 en maandag 20 februari vindt er van 19.15 uur tot 22.00 uur in het paviljoen een (herhalings)cursus reanimatie plaats. De leden die hiervan gebruik willen maken, kunnen zich per mail opgeven bij Oene Rozendal: o.rozendal@gmail.com. Deelname is gratis.Plotseling getroffen worden door een hartstilstand. Het kan ook bij UTV gebeuren. Daarom hangt er een AED in de gang van ons paviljoen. Belangrijk is dat je weet hoe zo’n AED werkt. Schrijf je dus in voor de reanimatiecursus.
image1
UTV is jarig en trakteert! Samen met UTV'ers naar het ABN Amro Tennistoernooi. 
Op 15 en 16 februari gaat UTV met jeugdleden en senioren naar het 44e ABN AMRO tennistoernooi. Een toernooi waar de top van de wereld aanwezig zal zijn met maar liefst vijf top-10-spelers. En omdat UTV in 2017 40 jaar bestaat, zijn de kosten voor de busreis voor de vereniging! Je kunt je nog inschrijven tot 27 januari. Kijk voor meer informatie op onze website.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp