Copy
15 december
#7
Matchpoint
Contributie 2015 wordt
29 december afgeschreven
De automatische afschrijving via incasso voor de contributie van 2015 vindt plaats op maandag 29 december. Heb je hier geen e-mail over ontvangen? Dan hebben we niet het juiste e-mailadres van je. Geef dat dan omgaand door aan de ledenadministratie: ledenutv@gmail.com.
Helaas, hij is er weer: de wachtlijst voor nieuwe seniorleden
De toestroom van nieuwe leden in het laatste kwartaal van dit jaar heeft ons wederom verrast. We hebben daarom de wachtlijst opnieuw moeten instellen. Klik hier voor meer informatie.
image3
 
Tennissen bij vorst en/of sneeuw
Met de winter in aantocht – hij zal toch wel een keer komen… – willen we jullie nog even wijzen op de afspraken die we hierover met elkaar hebben gemaakt. Klik op bij vorst en/of sneeuw.
Vrij tennissen als er wintercompetitie is?
De wintercompetitie is voor alle teams intussen halverwege en zal na een korte winterstop weer verder gaan met nog drie speelweken in januari 2015. Wil je weten wanneer je toch vrij kunt spelen? Klik dan hier
image3
Oliebollentoernooi voor de kids: zondag 28 december
Na de feestdagen, en nog voor de scholen weer beginnen, vindt er een gezellig winterdubbel invitatietoernooi plaats voor de jeugd. Nodig een vriend of vriendin uit en schrijf je in. Dit kan nog tot aanstaande vrijdag, 19 december. Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven. 
Informatieavond nieuwe leden: 26 januari
Ben je afgelopen jaar lid geworden en wil je graag weten wat er het komende jaar allemaal wordt georganiseerd, kom dan naar de informatieavond op 26 januari van 19.00 tot 20.30 uur. Iedereen die na 1 september 2014 lid is geworden, krijgt nog een uitnodiging. Ben je voor die datum lid geworden en wil je meer weten? Noteer dan deze datum en kom naar ons paviljoen. Aansluitend kun je meteen meedoen aan de toss-avond.
image3
 
Even noteren: ALV op maandag 23 februari 
Op maandag 23 februari begint om 19.00 uur de algemene ledenvergadering. Kom eens een keer luisteren wat er allemaal is gebeurd afgelopen jaar en wat we van plan zijn in 2015. Een agenda met alle onderwerpen ontvang je in januari.
image3
Nieuw: sportspreekuur fysiotherapie
Vanaf 2015 zal er maandelijks een fysio-spreekuur plaatsvinden voor onze leden. Het eerste spreekuur is donderdag 29 januari van 20.00 tot 21.00 uur. Wil je meer hierover weten (ook hoe je je hiervoor kunt opgeven), geef je dan op per e-mail. Voor het juiste adres klik je eerst op Medifit/UTV Sportspreekuur