Copy
   Zondag 28 februari 2016
   # 19
large image
image1
image2
image1
Morgenavond is de ALV. Kom je ook?
Ook benieuwd hoe onze vereniging er anno 2016 voorstaat en wat de ambities zijn voor de komende jaren? Kom dan morgen, maandag 29 februari, vanaf 19.30 uur tijdens de ALV je licht opsteken. Zo presenteert het bestuur de plannen voor LED-verlichting op alle tennis- en padelbanen, de ambities om tot een Racket Plaza te komen (een sociale ontmoetingsplek voor de racketsport) én licht ze toe waarom verhoging van de contributie, na 10 jaar, wenselijk is. Dit staat er nog meer op de agenda.
Waardebon van Lomans? Lever deze nu in!
Op 1 april moet Lomans Sport, onze hoofdsponsor, noodgedwongen haar activiteiten stoppen. Heb jij door je prestaties op een van onze toernooien wel eens een prijs gewonnen in de vorm van een waardebon van Lomans Sport? Ga dan zo snel mogelijk nog even langs aan de Ginnekenweg om je waardebon(nen) te verzilveren en profiteer meteen van de interessante aanbiedingen tijdens de opheffingsuitverkoop. Overigens heeft UTV per 1 maart voor een periode van 3 jaar een nieuwe hoofdsponsor weten te vinden: Brejaart Sport.
image1
image2
Help je een handje mee op zaterdag 5 maart?
Een vriendelijk verzoek. Heb jij zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur nog wat ruimte in je agenda? Kom dan naar ons paviljoen. De jaarlijkse voorjaarsschoonmaak staat weer op het programma. Het gaat om aanvullende werkzaamheden naast de reguliere schoonmaak. In en rond het paviljoen. Doel: ervoor zorgen dat alles er weer picobello bij ligt als over twee weken het eerste grote evenement van het nieuwe seizoen van start gaat: het voorjaarstoernooi. Alle hulp is welkom!
image1
Ledenpasje ophalen: 22, 23 of 24 maart
Noteer nu alvast in je agenda: op dinsdag 22, woensdag 23 of donderdag 24 maart kun je ’s avonds je nieuwe ledenpasje ophalen. In de volgende nieuwsbrief meer details.