Copy
   Zondag 4 oktober 2015
   # 4
large image
image1
Inschrijven 2e editie interne padelcompetitie
Na een boeiende eerste editie van de interne padelcompetitie (met 68 deelnemers) vindt vanaf 3 november de tweede editie plaats die loopt tot 12 maart 2016. Inschrijven kan nog tot dinsdag 20 oktober!

Er wordt gespeeld op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op basis van het aantal inschrijvingen wordt het aantal wedstrijden bepaald. De verwachting is dat je ongeveer 10 wedstrijden speelt, verspreid over de gehele periode. Inschrijven is mogelijk in 1 categorie. Deelname is gratis.

Meer informatie over de opzet en het reglement en om je in te schrijven vind je op: toernooi.nl
image1
Competitie voor padelteams van start
Op vrijdagavond 18 september is de allereerste teamcompetitie padel van start gegaan. Om deze competitie te organiseren heeft de padelcommissie van UTV zelf het heft in handen genomen. Enerzijds omdat de Nederlandse padelbond dat niet doet en aan de andere kant omdat de KNLTB - ondanks de groeipotentie van de sport - nog niet omarmt. 

Een viertal teams zijn aan de competitie beginnen. Zij spelen onderling ook nog op vrijdagavond 16 en 23 oktober. Op zaterdagmiddag 31 oktober volgen nog wedstrijden tegen teams uit Den Bosch en Gilze.

Uiteraard is het de bedoeling dat volgend seizoen deze competitie een meer structureel karakter krijgt. De opzet en invulling daarvan zullen nader met de KNLTB worden besproken.  De start was in elk geval veelbelovend. Veel partijen werden op het scherpst van de snede gespeeld, maar na afloop was er de gezelligheid waar onze vereniging zo bekend om is.