Copy
   Maandag 23 januari 2017
   # 29
large image
image1
Samen met UTV'ers naar het ABN Amro Tennistoernooi. Schrijf je nu in!
Op 15 en 16 februari gaat UTV met jeugdleden en senioren naar het ABN Amro tennistoernooi. Een toernooi waar de top van de wereld aanwezig zal zijn met maar liefst vijf top-10-spelers. En omdat UTV in 2017 40 jaar bestaat, zijn de kosten voor de busreis voor de vereniging! Schrijf je in vóór 27 januari. Ga naar onze website voor meer informatie. 
image1
image2
image1
Reanimeren. Weet jij hoe dat moet? Schrijf je in voor de cursus op 13 en 20 februari!
Op maandag 13 en maandag 20 februari vindt er van 19.15 uur tot 22.00 uur in het paviljoen een (herhalings)cursus reanimatie plaats. De leden die hiervan gebruik willen maken, kunnen zich per mail opgeven bij Oene Rozendal: o.rozendal@gmail.com. Deelname is gratis.Plotseling getroffen worden door een hartstilstand. Het kan ook bij UTV gebeuren. Daarom hangt er een AED in de gang van ons paviljoen. Belangrijk is dat je weet hoe zo’n AED werkt. Schrijf je dus in voor de reanimatiecursus en kijk voor meer informatie op onze website.
image1
Op zoek naar een nieuwe voorzitter
Met de ALV van 6 maart legt onze voorzitter Wouter van den Brule zijn functie neer. Na zes bestuursjaren, waarvan vijf als voorzitter, is het tijd voor een nieuwe sturende kracht. Het bestuur is daarom op zoek naar een persoon die de voorzittershamer wil overnemen. Iets voor jou of ken jij iemand die daar geschikt voor is? Kijk voor meer informatie op onze website.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ulvenhoutse TV · Jeugdland 4 · Ulvenhout, NB 4851 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp