Copy
Deel
Tweet
Stuur door
Elke week een kavel!  
Vind je ook dat 2018 zo snel voorbij is gegaan? Als je woont in de Lindewijk kun je gelukkig af en toe de tijd even stil zetten, echt onthaasten en de drukte laten voor wat het is.
Hoewel… de bouwers en projectontwikkelaars gaven dit jaar vol gas. Dit jaar zijn maar liefst 58 kavels in de Lindewijk verkocht. Dit is meer dan een kavel per week! De groei in de Lindewijk zet dus lekker door. 
Gelukkig, er zijn nog mooie plekjes
Gelukkig hebben we met de uitgifte van bouwkavels nog voor ieder wat wils. Op dit moment hebben we  twaalf bouwkavels beschikbaar, de meeste aan het water. Mooie plekjes van iets meer dan een ton/450 m² tot ongeveer € 280.000/900 m². We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet
Héérlijk wonen in een projectbouwwoning
Als je liever gaat voor een kant en klare projectwoning – waar je wat betreft uitvoering en indeling best veel inbreng hebt – zit je goed. Er staan er zo'n veertig 'op de rol'.  Ook hier geldt voor elk wat wils. Kijk maar eens.
Genieten vanaf je balkon 
2019 wordt het jaar van de appartementen in de Lindewijk. Zoals het nu lijkt brengt de makelaar een eerste fase van acht appartementen aan Dambordje op de markt. Alle appartementen (van 48 m² tot 98 m² ) hebben een balkon op het zuidoosten met uitzicht over het water, de wijk en de natuur.  Zeker zijn van zo’n mooi plekje aan het water?  Ga snel kijken
Schaatsplezier in de Lindewijk?
Nederlands bekendste weerman Piet Paulusma voorspelt: "We komen deze winter op schaatsen voor een langere periode dan twee of drie dagen. Ik sluit niet uit dat we plaatselijk in de buurt van   -20 graden gaan komen".
 
 
Uitgave van Projectorganisatie Lindewijk

Mailadres lindewijk@weststellingwerf.nl

Telefoon   0561-691306
Nieuwsbrief 11, 21 december 2018

Inschrijven voor nieuwsbrief

Uitschrijven of bijwerken 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Projectorganisatie Lindewijk · Griffioenpark · 1 · Wolvega, Fr 8471KR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp