Copy
Deel
Tweet
Stuur door

Nog slechts tien kavels vrij    

Het lijkt wel alsof iedereen wil wonen in de Lindewijk. Want de verkoop gaat snel. Aan de Argusvlinder bijvoorbeeld is nog maar een (1) plekje beschikbaar. Aan de Koninginnenpage twee en aan het Heideblauwtje drie. In totaal zijn in de wijk nog slechts tien kavels vrij. De oppervlaktes varieren van 450 tot circa 800 m2. Bijna alle kavels liggen aan het water. 
Kijk snel welke kavels nog beschikbaar zijn

Liever een projectwoning?    

Voor sommige mensen gaat er niets boven zelf een huis (laten) bouwen. Maar gelukkig bouwen enkele ontwikkelaars en bouwers prachtige projectbouw-woningen als je liever een kant en klare woning hebt. En ook hier heb je best veel inbreng op het eindresultaat. Een tweekapper, rijwoning, hoekhuis of geschakeld? Misschien ga ook jij ...
je droomhuis hier vinden.
JACOLINE EN GERBEN: "HET KAN NIET BETER"  
"Het kan niet beter", zeggen Jacoline en Gerben die binnenkort verhuizen van Dronrijp naar Wolvega. Jacoline: “onze huwelijksnacht hebben we doorgebracht in Hotel Van der Valk in Wolvega. Met uitzicht op de Lindewijk met zijn mooie kavels aan het water. We hebben gekeken en we waren er snel uit. Ons nieuwe huis komt te staan aan het Heideblauwtje”. 
VAN HARTE WELKOM OP HET LINDEWIJKWEEKEND

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
zijn leuke dagen om naar de Lindewijk te komen. Op zaterdag kun je vanaf 13 uur kijken naar de honderden sportievelingen die meedoen aan Rondje Lindewijk. De allerkleinsten 'doen' 500 meter. De afstanden lopen verder op tot 10 Engelse mijl (16 km). Zondag vanaf 12 uur is de wijk het domein van het paardenspektakel met spannende hindernissen. Er wordt gestreden om de Lindewijkbokaal. De toegang voor beide evenementen is gratis.
 

Suppen

Leuk hoor, suppen in de Lindewijk. Dat vonden de deelnemers aan de lessen eerder deze maand ook. Enkele tientallen deelnemers wisten - al dan niet na een nat pak - al na tien minuutjes hoe 'het heurt'. Ook kon er gekanood en geroeid worden met de Reddingsbrigade Weststellingwerf. Projectorganisatie Lindewijk sloot met deze watersportactiviteiten aan op het geslaagde buurtfeest van de Lindewijk. 

Huizenprijzen stijgen. Wat wil het kabinet? 

De prijzen van nieuwe en bestaande huizen blijven stijgen en zijn inmiddels aangeland op het niveau van voor de crisis. En hier en daar zelfs hoger. Intussen heeft het kabinet nieuwe plannen wat betreft onder andere de hypotheekrente-aftrek. De vereniging Eigen Huis zet het 
allemaal op een rijtje.  
Uitgave van Projectorganisatie Lindewijk

Mailadres lindewijk@weststellingwerf.nl

Telefoon   0561-691306
Nieuwsbrief no.10   28 september 2018

Inschrijven voor nieuwsbrief

Uitschrijven voor nieuwsbrief

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Projectorganisatie Lindewijk · Griffioenpark · 1 · Wolvega, Fr 8471KR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp