Copy
Deel
Tweet
Stuur door

Leuke dingen doen in de Lindewijk 

Het mooiste zomerweer mag dan voorbij zijn... vervelen in de Lindewijk hoef je je niet. De komende weken is er volop te beleven. En zelf te doen! Te beginnen komende zaterdag met leuke activiteiten op het water. Een mooie kans bovendien om ook (weer) eens door de wijk te lopen. 
Zin in suppen en kanovaren? 

Aanstaande zaterdag 1 september kun je suppen, kanovaren en spectaculaire demonstraties bekijken van de Reddingsbrigade Weststellingwerf. Van elf uur tot ongeveer drie uur 's middags uur ben je welkom langs de waterkant van de Eikepage. Er zijn sup-instructeurs die je op weg helpen en voor je het weet ben je een super supper. Of je haalt een nat pak, want dat kan ook natuurlijk. Ook liggen er een - en tweepersoonskano's klaar waarmee je op ontdekkingstocht kunt. Helemaal gratis!  
Rondje Lindewijk: meedoen of kijken

Zaterdag 6 oktober is misschien wel de sportiefste dag met honderden hardlopers die meedoen aan Rondje Lindewijk. Dit is de leuke en succesvolle prestatieloop voor jong en oud. Van een afstand van 500 meter voor de allerjongsten tot tien Engelse mijlen (ca. zestien kilometer) en alles er tussenin.

SCHRIJF JE IN: Je wilt lekker sportief meedoen? Schrijf je dan in via Rondje Lindewijk.
Als je alleen wilt kijken is het ook prima. Rondje Lindewijk duurt van 13 tot ongeveer 16 uur.  
Paardenspektakel editie 2017. Foto: Sjoerd M. Hofstra
Paardenspektakel

Is het inmiddels een traditie? In ieder geval bijna. Het Paardenspektakel dat zondag 7 oktober plaatsvindt is een grote publiektrekker. Ook dit jaar verschijnen er weer zo'n vijftig combinaties aan de start in Oldeholtpade. Het altijd pittige parcours voert voor een groot deel door de Lindewijk. Hier moeten man/vrouw en paard/pony drie lastige hindernissen nemen. Er wordt gestreden om de Lindewijkwisselbokaal.  
Al weer voorbij, maar gelukkig hebben we de foto's nog .... heerlijk genieten van het mooie zomerweer bij de zwemplas. 
Uitgave van Projectorganisatie Lindewijk
Mailadres lindewijk@weststellingwerf.nl
Telefoon  0561-691306

Nieuwsbrief 9 || 28 augustus 2018
Inschrijven voor nieuwsbrief
Uitschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Projectorganisatie Lindewijk · Griffioenpark · 1 · Wolvega, Fr 8471KR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp