Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Nog slechts 4 bouwkavels te koop  
In de vorige nieuwsbrief meldden we dat er nog aardig wat mooie bouwkavels waren. Maar nu is de is de spoeling dun. Er zijn nog enkele kavels aan de Grote vuurvlinder van 675 m2 (nrs 73 en 75) en het Icarusblauwtje aan het water van 700 m2 (nrs 1 en 13). Begin volgend jaar verwachten we nieuwe kavels uit te kunnen geven in Lindewijk deelgebied 2. Je leest hierover in deze nieuwsbrief meer.    
Ga snel naar de laatste bouwkavels
Nieuwe woningen 
Aan de noordoostkant van de Lindewijk start Zwanenburg Projecten volgende week met de presentatie van zes vrijstaande woningen aan de Lycklamaweg. Aan de Keizersmantel gaat het om veertien rijwoningen. En nog eens acht twee-onder-een-kapwoningen staan gepland aan de Grote vuurvlinder. Op facebook lees je er volgende week meer over.  

Nieuwe appartementen 
Wat in het vat zit.... Ook wij moeten nog even geduldig zijn wat betreft het appartementencomplex dat gebouwd gaat worden aan het Tijgerblauwtje, centraal in de Lindewijk. De initiatiefnemers zijn druk bezig met de voorbereidingen. Zodra er meer bekend is lees je het in de nieuwsbrief. 
Aan de Lycklamaweg hebben ontwikkelaar Toeck en bouwbedrijf Koning Scheenstra het gas er op. In een paar weken tijd van fundering tot kap. Dat schiet lekker op.  .
2022: Lindewijk deelgebied 2 
Lindewijk deelgebied 1 is bijna voltooid, tijd voor een vervolg. Het bestemmingsplan Lindewijk deelgebied 2 voor de bouw van circa tweehonderd woningen is ter inzage gelegd. Dit nieuwe deel van de Lindewijk heeft een hoge mate van flexibiliteit en biedt ruimte aan een grote diversiteit aan wooninitiatieven en woonwensen. Zoals bouwen voor senioren, starters, koop en huur en natuurlijk vrije kavels. Het streven is het definitieve bestemmingsplan dit najaar te kunnen vaststellen. Rond oktober/november kunnen we meer informatie geven over de planning en locaties van de diverse wooninitiatieven.
Uitgave van Team Lindewijk

Mailadres lindewijk@weststellingwerf.nl

Telefoon   0561-691306

www.lindewijk.nl
Nieuwsbrief 20, 7 juli 2021

Inschrijven voor nieuwsbrief

Uitschrijven of bijwerken 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Projectorganisatie Lindewijk · Griffioenpark · 1 · Wolvega, Fr 8471KR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp