An orgasm a day, keeps the doctor away, Mae West
 

Wintertijd
Intimiteit

Wil jij ook na vele jaren samen zijn je nog vol van liefde voor elkaar voelen, je nog steeds seksueel aangetrokken voelen tot je levens partner? Maak een afspraak voor coaching in seksualiteit, intimiteit en relaties. Ontvang coaching van iemand die het levende bewijs is dat dit mogelijk is. Ik weet waar ik over praat en leer je de fijne kneepjes.

Cora’s coaching is maatwerk en omvat o.a.:
Gesprekken om tot inzicht te komen.
Uitleg van technieken door middel van oefeningen.
Huiswerk.
Hands-on coaching bij het aanleren van technieken zoals Taoïstische Erotische Massage [TEM], masturbatie-en vrijtechnieken.

Privé sessies voor vrouwen, mannen en koppels.
Natuurlijk kun je bij mij ook terecht als je [nog] niet in een relatie zit en je toch het een en ander wilt leren aan technieken, intimiteit, seksuële magie of hoe jouw ideale partner aan te trekken.

Inbegrepen bij de coaching is een uitgebreid verslag van het gegeven advies, huiswerk in de vorm van oefeningen, mailwisseling en feedback.

 
 

Sekscoach Cora's Nieuwsbrief/Newsletter

Beste lezer en lezeres,

Een nieuw jaar staat voor de deur. Wat gaat dat snel, voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Dit is de eerste nieuwsbrief van mij die naar iedereen via mailchimp verzonden wordt. Met hulp van een goede vriend is het dan eindelijk gelukt om alle adressen over te zetten.
Ik heb niet stil gezeten het afgelopen jaar en ben druk bezig met de make-over van de allereerste site waar ik mee begonnen ben. De New Ancient Sex Academy. De site is mooi geworden met veel esthetische pornografische zwart wit foto's. Er komen nog steeds meer artikelen bij. Het is een naslagwerk voor allerlei weetjes, tips en technieken, te vinden onder het kopje VERDIEPEN, waarmee je direct gratis mee aan de slag kunt. Je vind op die site ook mijn BLOGS over o.a. mijn verschijning op TV bij de Sex Academy en mijn rol in de nieuwste Porna film van Petra Joy: (S)he Comes.
Wil je  mijn hands-on workshops volgen klik dan op het kopje DOEN. De workshops zijn aantrekkelijk geprijsd en vinden plaats of bij mij thuis of in een prachtige ruimte in Rotterdam.
Ik hoop je dan ook te mogen verwelkomen in het nieuwe jaar. En wens je een sappig en sexy 2015

Klik op de plaatjes voor directe links naar de onderwerpen.

English speaking?
Please bear with me as I will soon be working on making over my site The New Ancient Sex Academy in English.

However the good news is that you will be able to see me star in the latest release of award-winning director Petra Joy: (S)he Comes. Read all about it in English by Petra or a personal account by me. You can buy the DVD or steam it. Watch the trailer.
Wishing you a juicy and sexy 2015.


 
Zondag 18 januari: Sexual Fitness voor vrouwen

Zondag 25 januari: Sexy4Life: de Overgang

Zondag 8 februari:  Erotische Massage voor koppels

Zondag 15 februari: Hands-on masturbatietraining voor mannen
Woon je ver weg of wil je eerst kennis maken door middel van een intake?
Maak dan een afspraak voor een skype sessie.


Living abroad?
I also give sessions with webcam through Skype. Get in contact with me if you are interested.

  

Copyright © *|2013|* *| Cora Emens|*
 
sekscoach@gmail.com