Copy
Katso tätä viesti selaimessasi
Setan järjestöuutiskirje kokoaa yhteen järjestökuulumiset, tapahtumia ja koulutuksia, tutkimuksia sateenkaari-ihmisille sekä kulttuurinostoja 10 kertaa vuodessa.
Ilmestymispäivä 31.10.2018.

Järjestöuutiset

Seuraa Setaa verkossa

Facebook
Twitter
Instagram

Koulutukset ja tapahtumat

Tutkimuskutsuja

1.Vastaa Jyväskylän yliopiston kyselyyn liikunnassa koetusta syrjinnästä.

2.  Vastaa Naisten Linjan Turv@averkko-hankkeen kyselyyn digitaalisen ja teknologiavälitteisen väkivallan kokemuksista.

3. Sateenkaariperheiden nuoria etsitään tutkimukseen: Sateenkaariperheiden nuorten hyvinvointi ja sen tukeminen koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa.

4. Osallistu tukimukseen: Estetiikka ja seksuaalisuus Pride-tapahtumissa.

5. Answer a study on shrinking youth civic spaces.

6. Sateenkaarinuoria kutsutaan vastaamaan Malkus ry:n kyselyyn uskonnollisten yhteisöjen nuorisotoiminnasta.

Kulttuuri

Järjestö

Ilmoittautuminen intersukupuolisuus-seminaariin keväälle 2019 on avattu 

TIKA-hanke (Tukea intersukupuolisille, keinoja ammattilaisille) järjestää yhden päivän koulutustilaisuuden intersukupuolisuudesta 10. toukokuuta 2019 terveydenhuollon ja kasvatusalan ammattilaisille (esim. neuvolatyöntekijöille, kätilöille, gynekologeille, sairaanhoitajille, päiväkotityöntekijöille, opettajille, psykologeille ja terapeuteille). Koulutuspäivä on ilmainen ja sisältää aamupalan ja iltapäiväkahvin. Aamupäivän pääpuhuja on Kitty Anderson Organixation Intersex International -järjestöstä ja iltapäivällä on Jaana Pirskasen, Juha Kilpiän ja Maarit Huuskan ohjaamia työpajoja. Ilmoittautuminen seminaariin tästä.

Seminaarin ohjelma:

08-09 Aamupala

9.00- 09.10 10 Tervetulotoivotus, Jaana Pirskanen and Juha Kilpiä

09.10 – 10.10 Kitty Anderson, OII Europe

20 minuutin tauko

10.30 -11.30 Kitty Anderson, OII Europe

Lounas (omakustanteinen) 11.30-12.30

12.30-13 Questions and discussion with Kitty

13.15 – 13.45 Työpaja 1 (30 min)

14.00 -14.30 Työpaja 2

14.45-15.15 Työpaja 3

15.20 – 15.50 Yhteinen loppukeskustelu

TIKA-hanke haluaa nostaa esiin intersukupuolisten ihmisten omia ääniä ja yksi tapa äänien esille nostamiseen ovat TIKA-hankkeessa tehtävät henkilökuvahaastattelut, joita julkaistaan Setan verkkosivuilla. ”On tärkeää, että saadaan näkökulmien ja kokemusten moninaisuus näkyville ja puhutaan intersukupuolisuudesta myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta”, hankkeen koordinaattori Jaana Pirskanen ilmaisee. Jo julkaistut henkilöhaastattelut löydät koottuna täältä: https://seta.fi/tika-hanke/

Loppuvuodesta 2018 valmistuu kaksi lyhyttä lastenanimaatiota sukupuolen moninaisuudesta ja intersukupuolisuudesta. TIKA-hanke toteuttaa animaatiot yhdessä Animaatiokoplan kanssa. Animaatiot tulevat perheille ja ammattilaisille vapaaseen käyttöön Setan You Tube -kanavan kautta. Animaatioihin liitetään myös kysymyksiä, joiden avulla voi keskustella lasten kanssa sukupuolen moninaisuudesta, kehollisesta moninaisuudesta, intersukupuolisuudesta ja siitä millaista on hyvä kaveruus.

TIKA-hanke tuottaa tämä syksynä myös kaksi opasta, toisen intersukupuolisten lasten perheille ja toisen intersukupuolisille nuorille. Myös nämä oppaat tulevat vapaaseen jakoon kaikille ammattilaisille ja muulle yleisölle.

TIKA-hanke toivottaa mielellään uusia ammattilaisia ja ihmisiä tulemaan mukaan TIKA-verkostoon.
Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä koordinaattori Jaana Pirskaseen

jaana.pirskanen@seta.fi
p. +358 50 307 0672

Järjestö
Setan seniorityötä kehittävät tiiminä seniorityön koordinaattori Touko Niinimäki ja sertifiointia kehittävä projektityöntekijä Aleksina Tikkinen

Seniorityön jäsenjärjestötapaaminen Turussa 20.10. kehitti keskustelua vertaistukitoiminnan tarpeellisuudesta

Setan seniorityön Touko Niinimäki ja Aleksina Tikkinen matkustivat Turkuun lauantaina 20. lokakuuta keskustelemaan senioritoiminnan alueellistamismahdollisuuksista. Paikalla olivat Iiris Lehto Pohjois-Karjalan Setasta, Riikka Petäsnoro Oulun Setasta, Taija Ahlstedt TuSetasta sekä Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry Kotikunnaan projektikoordinaattori Helena Norokallio.

Tällä hetkellä ikääntyville sateenkaari-ihmisille suunnattu toiminta on keskittynyt lähinnä pääkaupunkiseudulle. Sateenkaarisenioreiden vertaistukiryhmä kokoontuu Helsingissä kahdesti kuukaudessa. Vertaistoiminnalle olisi selkeästi kysyntää myös valtakunnallisella tasolla.

Oulussa ja Joensuussa jäsenjärjestöt kouluttavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia ja vapaaehtoisia. Tiedon jakaminen ja sateenkaarisenioreiden tunnetuksi tekeminen on tärkeä ensiaskel yhteistyöhön paikallisten toimijoiden kanssa. TuSeta on tehnyt yhteistyötä Turun Lähimmäispalveluyhdistyksen kanssa muun muassa osallistumalla “sateenkaaripiknikille” ja vanhustyön messuille sekä taideprojektin merkeissä. Hyvin alkaneelle yhteistyölle on luvassa jatkoa.

Päivän aikana vaihdettiin monia hyviksi havaittuja käytäntöjä. Esimerkiksi ryhmätoimintaan osallistumisen kynnystä voidaan madaltaa järjestämällä tapaamiset ns. neutraaleissa, julkisissa tiloissa, kuten palvelukeskuksissa tai vaikkapa kirjastossa, jotka tarjoavat usein tiloja veloituksetta ryhmien käyttöön. Setan ja sen jäsenjärjestöjen esitteitä on hyvä olla saatavilla seniorineuvontaa tarjoavissa toimipaikoissa, minkä lisäksi jäsenjärjestöt voivat helposti samalla markkinoida omaa toimintaansa.

Osallistujia kannustettiin tekemään ennakkoluulottomasti yhteistyötä eri alojen järjestöjen sekä senioripalveluita tarjoavien toimijoiden kanssa. Näin resurssit jakautuvat tasaisemmin ja sateenkaarisenioreita voidaan tukea kokonaisvaltaisemmin. Esimerkiksi mielenterveyteen liittyvät teemat koskettavat monia sateenkaari-ihmisiä. Helsingissä kokoontuvassa vertaistukiryhmässä on vieraillut asiantuntija Suomen Mielenterveysseurasta.

Kokemuskouluttajien hyödyntäminen koulutuksissa on myös erittäin suositeltavaa. Heidän omat elämäntarinansa inhimillistävät ja konkretisoivat teeman kuuntelijoille. Seta järjestääkin vuosittain ns. kokemuskouluttajakoulutuksen, joka antaa valmiuksia toimia kokemuskouluttajana. Siitä kannattaa vinkata kaikille kiinnostuneille.

Mikäli haluat kehittää oman alueesi senioritoimintaa, voit olla yhteydessä Setan seniorityön koordinaattori Touko Niinimäkeen sähköpostitse touko.niinimaki@seta.fi. Voimme pohtia yhdessä, millaisia tarpeita ja yhteistyömahdollisuuksia omalla alueellasi on ikääntyvän sateenkaariväen tukemiseksi.

Järjestö

Avoin kutsu Setan Sateenkaarihistoriaklubille Helsingissä 7.11.

Suomen ensimmäistä sateenkaarihistoriakuukautta juhlistetaan Setan järjestämällä Sateenkaarihistoriaklubille keskiviikkona 7.11.2018 klo 17:30-22:00
Kansallismuseon Ateljeessa (Mannerheimintie 34, sisäänkäynti 2 A, 2. kerros). Esteetön pääsy. Varsinainen ilmoittautumislomake sulkeutuu 1.11. Mukaan mahtuu silti 70 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten voit kertoa osallistumisestasi suoraan sähköpostilla osoitteeseen anni.juusela@seta.fi. Ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Vielä mahtuu mukaan! Lomake tässä: Klikkaa

Tilaisuuden juontaa Mikko Silvennoinen ja sen kulku on seuraava:

17:30 - aloitus, alkumaljan hakeminen sekä ruoan haku
17:50 - alkusanat (Kerttu Tarjamo, pääsihteeri, Seta)
18:00 - paneelikeskustelu "Eduskunnan portaat". Miten sateenkaariliike on vaikuttanut vuosien varrella Eduskunnassa ja sen ulkopuolella. Keskustelemassa Jorma Hentilä, Tiia Forström, Tiina Kivinen, Sakris Kupila ja Kerttu Tarjamo
19:15-19:40 - tauko
19:40-21:00 - paneelikeskustelu "Salaiset tilat". Missä ennen kohdattiin? Mitkä paikat koettiin turvalliseksi sateenkaariväelle ja miten ne syntyivät? Keskustelemassa Janette Grönfors, Jussi Nissinen, Kati Mustola, Antti Kauppinen, Veli Hyvärinen ja Valo Inkinen
21:00-22:00 - open mic, jonka jälkeen päätössanat

Tilaisuus on luonteeltaan rento, odotamme lämminhenkisiä kohtaamisia ja kiinnostavia keskusteluja, emme tiukkaa pukukoodia.

Tilaisuudessa on tarjolla alkumaljat ja pientä purtavaa.

Tervetuloa!

 

Järjestö
Peik Ingmanin (kuvassa oik.) haastattelussa Anthony Venn-Brown

Uuden Sanoja-podcastin ensimmäisessä jaksossa puhutaan eheyttämistoiminnasta

Seta alkaa julkaista henkilöhaastatteluja sisältävää Sanoja-podcastia. Podcastin ensimmäisessä jaksossa haastatellaan australialaista eheyttämistoiminnan asiantuntijaa ja aktivistia Anthony Venn-Brownia (kuvassa vasemmalla). Haastattelu toteutettiin tämän vuoden Helsinki Pride -viikolla.

Lue koko juttu ja kuuntele podcast täältä:
https://seta.fi/2018/10/02/setan-sanoja-podcastin-1-jaksossa-puhutaan-eheyttamistoiminta/
Järjestö

Edustajakokous Tampereella 24.–25.11. – ehdokkaiden hakua hallitukseen jatkettu

Setan edustajakokous kokoaa jälleen yhteen lähes sata Setan jäsenjärjestöjen toimijaa päättämään järjestön suunnasta ja politiikasta. Edustajakokous pidetään tänä vuonna 24.–25.11. Tampereella Varalan urheiluopistossa. Kutsu ja ilmoittautumisohjeet edustajakokoukseen lähtevät jäsenjärjestöille sääntöjen mukaisesti lokakuussa.

Edustajakokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joista keskeisimpiä ovat:
 
  •     toimintasuunnitelma ja talousarvio
  •     poliittisen vaikuttamistyön painopisteet 2019–2022
  •     hallituksen valinta: puheenjohtaja, yksi varapuheenjohtaja, kaksi hallituksen jäsentä ja yksi varajäsen
  •     valtuuston nimeäminen.

Lisätietoa: talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halme, p. +358 50 400 7789, teemu.halme@seta.fi


Ehdokkaiden haku hallitukseen yhä käynnissä


Hallituksessa toimimisesta kiinnostuneiden toivotaan ilmoittautuvan kokouksen alkuun mennessä lomakkeen kautta. Vastaamalla vaalivaliokunnan esittämiin kysymyksiin hakijoiden esittelyt saadaan hyvissä ajoin kokousedustajien tietoon. Myöhemmin saapuneet ilmoitukset lisätään sähköiseen kokousmateriaalikansioon seuraavana arkipäivänä tietojen saapumisesta. Vaalivaliokunta toivoo napakoita vastauksia (max 500 merkkiä). Vaalivaliokunta pidättää oikeuden lyhentää liian pitkiä vastauksia. Jos on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä kiti.kalliomaki@seta.fi.

Tällä hetkellä seuraaviin toimiin ovat asettuneet ehdolle:

Hallituksen jäsen / Joonas Kekkonen
Puheenjohtaja /  Samuel Susilinna
Hallituksen jäsen /  Minna Heikkinen
Puheenjohtaja / Sakris Kupila
Varapuheenjohtaja / Hallituksen jäsen / Eeka Kudjoi
Hallituksen jäsen / Krister Karttunen
Hallituksen jäsen / Helmi Jokinen
Puheenjohtaja / Varapuheenjohtaja / Alia Dannenberg
Järjestö

Setan puheenjohtaja Lampinen valittiin ILGA-Euroopan hallitukseen

Setan puheenjohtaja Viima Lampinen valittiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kattojärjestön ILGA-Euroopan hallitukseen kaudelle 2019–2020 Brysselissä viime viikolla pidetyssä järjestön vuosikokouksessa. Lampinen sai ehdokkaista toiseksi eniten ääniä. ILGA-Euroopan hallituksessa on edellisen kerran ollut Setan edustaja vuonna 2012 ja 2013.

”Haluan osaltani varmistaa, että ILGA-Eurooppa tekisi parhaansa vahvistaakseen intersukupuolisten ääniä ja toimijuutta, sillä toimialueellamme on suurta vaihtelua kehollisen koskemattomuuden kunnioituksessa”, Lampinen sanoo.

Lue koko juttu nettisivuilta:
https://seta.fi/2018/10/30/setan-puheenjohtaja-lampinen-valittiin-ilga-euroopan-hallitukseen/

Tapahtumat ja koulutukset
Setan koulutussuunnittelja Marita Karvinen piti työpajaa koulutuspäivässä ammattilaisille 24.10.

Ilmoittaudu Setan loppuvuoden koulutuksiin:

Ryhmänohjaajakoulutuksen perusosa 3.-4.11. Oulu
Seta ja sen jäsenjärjestöt järjestävät yhteistyössä ryhmänohjaajakoulutuksen perusosan tällä kertaa Oulussa 3.-4.11. Koulutus on sama kuin huhtikuun lopussa järjestetty koulutus Helsingissä.
Lisätietoa sivuilla: https://seta.fi/tapahtumat/ryhmanohjaajakoulutuksen-perusosa/

Sukupuolen moninaisuus tänään -täydennyskoulutus 10.11. Helsinki
Sukupuolen moninaisuus tänään -täydennyskoulutus on suunnattu Setan ja sen jäsenjärjestöjen perus- tai täydennyskoulutuksen käyneille vapaaehtoiskouluttajille.
Lisätietoa sivuilla: https://seta.fi/tapahtumat/sukupuolen-moninaisuus-tanaan-taydennyskoulutus-10-11-helsinki/

Setan nuorten aktiiviviikonloppu 16.–18.11.2018 Tornio
Setan nuorten aktiiviviikonloppu lähestyy jälleen. Tänä vuonna aktiiviviikonloppu järjestetään 16.–18.11. Torniossa. Aktiiviviikonloppu kokoaa nuoria ympäri Suomen tutustumaan toisiinsa ja toimimaan ihmisoikeuksien puolesta. Tapahtuma on avoin kaikille Setan toiminnasta ja sateenkaarevista teemoista kiinnostuneille nuorille. HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 2.11.
Lisätietoa sivuilla: https://seta.fi/tapahtumat/setan-nuorten-aktiiviviikonloppu-16-18-11-2018-tornio/

Kouluttajakoulutus 17.–18.11. Kuopio
Setan kouluttajakoulutuksessa saat perusvalmiudet esimerkiksi toteuttaa kouluvierailuja sekä vierailuja nuorisotaloille ja -leireille.Setan kouluttajakoulutuksessa saat perusvalmiudet esimerkiksi toteuttaa kouluvierailuja sekä vierailuja nuorisotaloille ja -leireille.
Lisätietoja sivuilla: https://seta.fi/tapahtumat/kouluttajakoulutus-17-18-11-kuopiossa/

Setan edustajakokous Tampereella 24.-25.11.
Setan edustajakokous järjestetään 24.-25.11.2018 Varalan urheiluopistossa (Varalankatu 36) Tampereella.
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://seta.fi/tapahtumat/setan-edustajakokous-tampere/

Kouluttajakoulutus 19.-20.1.2019 Helsinki
Setan kouluttajakoulutuksessa saat perusvalmiudet esimerkiksi toteuttaa kouluvierailuja sekä vierailuja nuorisotaloille ja -leireille.Setan kouluttajakoulutuksessa saat perusvalmiudet esimerkiksi toteuttaa kouluvierailuja sekä vierailuja nuorisotaloille ja -leireille
Listätietoa sivuilla: https://seta.fi/tapahtumat/kouluttajakoulutus-helsingissa-19-20-1/


Lisätietoa ja ilmoittautumiset

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328
marita.karvinen@seta.fi
 

> Setan tapahtuma- ja koulutuskalenteri
Tapahtumat ja koulutukset
Jyväskylän Kaupunginteatteri esittää: Kuningatar K

Sateenkaarihistoriakuukauden tapahtumia:

Seta ja Kulttuuria kaikille -palvelu koordinoivat ensimmäisen sateenkaarihistoriakuukauden Suomessa loka-marraskuussa 20.10.–20.11.2018. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen yhteistä kulttuuriperintöä on nostamassa esiin maineikas joukko suomalaisia kulttuuri- ja muistiorganisaatioita.  Tällä hetkellä ohjelmakalenterista löytyy jo runsaasti kiinnostavia tapahtumia, joista muutama esimerkki tässä:
 

 

> Kaikki sateenkaarihistoriakuukauden tapahtumat
Kulttuuri
Kilpailun voittaja, 19-vuotias Pihla Tammisto

Ole sinä! -kirjoituskilpailun voittajat julkistettu Helsingin kirjamessuilla 26.10.

Kosmoksen ja Setan Ole sinä! -kirjoituskilpailu sateenkaarinuorille on päättynyt. Kilpailuun rekisteröitiin kaikkiaan 144 tekstiä. Kilpailun tuomaristoon kuului Jani Toivola, Laura Gustafsson, Riina Mattila, Viima lampinen ja Mikko Aarne. Voittajat julkistettiin Helsingin kirjamessuilla  26.10. klo 13:30. Lisätietoa kilpailusta: www.kosmoskirjat.fi/olesina. Kilpailun ykkössijan voittaja Pihla Tammisto on 19-vuotias helsinkiläinen Kallion lukiolainen.

Voittajat:

1. sija: Pihla Tammisto: Kosketushäiriöistä ja aluista, mutta kuitenkin enemmän aluista
2. sija: Laura Finska: Tunturilaulu
3. sija: Kaisa Vahteristo: Rakastan vakavaa naista


Lue Pihlan mietteitä kirjoittamisesta sekä palkinnot perusteluineen:
https://seta.fi/2018/10/26/kosmoksen-ja-setan-ole-sina-kirjoituskilpailun-voitto-19-vuotiaalle-helsinkilaisnuorelle/

Kulttuuri

Vinokino Helsingissä 9.-11.11.

Turun seudun Setan vuodesta 1992 järjestämä Vinokino on Suomen ainoa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tarinoihin keskittyvä elokuvafestivaali, jonka Helsingin esitykset nähdään Kino Andorrassa 9.-11-11.

Muutamia näytöksiä järjestetään Oulussa ja Tampereella. Syksyllä Vinokino järjestää myös maksuttomia dokumenttinäytöksiä Turussa ja Helsingissä.

Vinokino tarjoaa jälleen monipuolisen valikoiman pitkiä ja lyhyitä HLBTIQ-aiheisia fiktio- ja dokumenttielokuvia. Tänä vuonna esiin nousee vahvasti pohjoismainen osaaminen. Jopa kolmasosa ohjelmistosta on pohjoismaista alkuperää.

Lisätietoa festivaalista sekä ohjelmistosta Vinokinon nettisivuilta:
http://www.vinokino.fi/

Kulttuuri

Unohtumattomia hetkiä kerätään marraskuun loppuun saakka

Unohtumattomat hetket -kyselyllä kerätään Työväen Arkiston muistitietotoimikunnan kokoelmiin eri ikäisten ihmisten muistoja siitä, millaista kokemuksia heillä on sukupuolen tai seksuaalisen moninaisuuden kanssa elämisestä, tai sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöön kuuluvien henkilöiden tukena tai liittolaisena olemisesta.

Muistoja kerätään sekä unohtumattomista henkilökohtaisista kokemuksista että yleisemmistä merkityksellisistä tapahtumista ja kohtaamisista niin kasvokkain kuin virtuaalisestikin osoitteessa: https://www.unohtumattomathetket.fi/

Sivustolta löytyy kyselylomake, johon voi vastata nimellä tai nimimerkillä. Siellä kysytään vastaajasta taustatietoja ja pyydetään kirjoittamaan neljänlaisia muistoja: henkilökohtaisia, yhteiskunnallisia, sellaisia, joissa erilaiset toiseudet risteytyvät toisiinsa, sekä netin käyttöön liittyvistä unohtumattomista hetkistä. Vastaukset saavat olla hyvinkin vapaamuotoisia. Se, että jaksaa vastata edes yhteen kysymyksistä omalla muistollaan on parempi kuin se, ettei vastaisi lainkaan! Halutessaan keruuseen voiosallistua lomakkeen sijaan myös sähköpostilla tai kirjeitse. Tällöin vastaaja voi pyytää lisätietoja Työväen arkistosta osoitteella pete.pesonen@tyark.fi.

Unohtumattomat hetket löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/Unohtumattomathetket/

Kulttuuri

Hae tukea jäsenjärjestösi liikunnalliseen toimintaan

Opetus- ja kulttuuriministeriöstä on tulossa haettavaksi avustuksia liikunnallisen elämäntavan valtakunnallisiin ja alueellisiin hankkeisiin, maahanmuuttajien kokoutumiseen liikunnan avulla, seuratoimintaan sekä liikuntapaikkojen ja niihin liittyvien vapaa-aikatilojen perustamishankkeisiin. Avustukset myönnetään Veikkauksen tuotosta. Myös Setan jäsenjärjestöt voivat hakea tukea liikunnalliseen toimintaan.

Avustuksia liikunnallisen elämäntavan hankkeille


Vuoden 2019 haku alkaa 26.10.2018 ja päättyy 30.11.2018. Lue lisää Liikunnallisen elämäntavan valtakunnalliset kehittämisavustukset ja Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset

Erityisavustus maahanmuuttajien kotoutumiseen liikunnan avulla

Hakuaika alkaa 26.10.2018 ja päättyy 30.11.2018. Lue lisää Erityisavustus maahanmuuttajien kotoutumiseen liikunnan avulla

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki)

Vuoden 2019 seuratuen haku alkaa 12.11.2018 ja päättyy 14.12.2018. Lue lisää Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki)

Liikuntapaikat ja niihin liittyvien vapaa-aikatilojen perustamishankkeet

Hakuaika alkaa 26.11.2018 ja päättyy 31.12.2018. Lue lisää Liikuntapaikkojen ja niihin liittyvien vapaa-aikatilojen perustamishankkeiden investointiavustukset
 

Haluatko julkaista sisältöä tässä uutiskirjeessä?

Toimita uutinen tai tapahtuma sisältöineen viestintäassistentti Anni Juuselalle osoitteeseen anni.juusela@seta.fi. Seta pidättää oikeuden päättää julkaistavasta aineistosta.

Julkaisuaikataulu

3/2018: aineistodeadline 23.11., julkaisuaika viikolla 48
4/2018: aineistodeadline 14.12., julkaisuaika viikolla 51
 

Kuvassa on Anni Juusela, joka seisoo tiiliseninän edessä.

Anni Juusela
viestintäassistentti
viestinnän avustavat tehtävät, sosiaalinen media

(c) Seta ry

Seta / Transtukipiste / TIKA-hanke
Pasilanraitio 5, 2 krs.
00240 Helsinki

Haluatko muuttaa sen, miten saat nämä viestit?
Voi päivittää asetuksesi tai erota tältä listalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp