Via deze nieuwsbrief houden wij u per kwartaal op de hoogte van ontwikkelingen en acties van het Radboud Oncologie Fonds.

Samen sterk met RDW

Het leven is soms niet eenvoudig en loopt niet altijd via een rechte weg. 
Samen staan we sterk. Wij zijn RDW dan ook heel dankbaar dat zij met 40 medewerkers de Vierdaagse lopen voor leven, voor onderzoek naar kankerpreventie in het Radboudumc.
Wie volgt?

Emixion omarmt

"Als Nijmeegse organisatie dragen we lokale initiatieven en de strijd tegen kanker een zeer warm hart toe! Toen we in de gelegenheid kwamen het Radboud Oncologie Fonds te ondersteunen bij het werven van fondsen en Zakenvriend te worden, hebben we dit gelijk omarmt.” Sluit u ook aan bij het netwerk?

Kwaliteit van leven

Kom op zaterdag 30 augustus 2014 naar het Mindfulness Publiekssymposium in het Radboudumc. Onderzoekers nemen u mee in recente ontwikkelingen op het gebied van mindfulness en er zijn diverse workshops. Patiënten, mantelzorgers, medici en overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Voorstelling op zachte Radboudkussens

Kitty van Mil staat vanaf september 2014 voor een tweede keer op de planken met haar voorstelling 'Vals Plat'. Na elke voorstelling zamelt zij geld in voor kankeronderzoek in het Radboudumc. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de show in Nijmegen, Deventer, Oss en Boxmeer. Komt u ook?

Dankzij u op weg

Decaan/vicevoorzitter Raad van Bestuur van het Radboudumc, prof. dr. Paul Smits, reikte cheques uit aan negen onderzoekers. Smits: “De financiering van oncologisch onderzoek uit externe gelden wordt steeds minder. Wij zijn trots dat het Radboud Oncologie Fonds een initiatiefrijk en succesvol fonds is.”

Hart van goud

De Dutch Hockey Masters zijn deze maand in Rotterdam de strijd aangegaan om het wereldkampioenschap voor landenteams. Met acht teams haalden ze niet alleen goud en een zilvervloot binnen. Zij streden ook tegen kanker en hebben tot op heden € 4.280 via vrienden, familie en kennissen opgehaald!

Paardenkracht ten top

De bijzondere reis naar Sevilla van Noud Dirks en zijn twee paarden Jan en Karel is volbracht! Na een lange tocht van 1.843 km hebben Noud en zijn vrienden al € 10.603 opgehaald voor onderzoek naar kankerpreventie onder leiding van prof. dr. Didi Braat. En ze gaan nog even door!
 

Deel op Twitter en Facebook

Radboud Oncologie Fonds | Postbus 9101 | 6500 HB Nijmegen | Tel: 024 36 68 328 | Bankrek.nr. 33.00.00.039
E-mail: info@radboudoncologiefonds.nl | www.radboudoncologiefonds.nl | afmelden voor nieuwsbrief