Via deze nieuwsbrief houden wij u per kwartaal op de hoogte van ontwikkelingen en acties van het Radboud Oncologie Fonds.

Ondernemers tegen Kanker

Wij zijn verheugd te melden dat Rabobank Rijk van Nijmegen Zakenvriend is geworden. Ook u kunt met uw kleine of grote onderneming zorgen voor innovatief kankeronderzoek in uw regio! Meld u aan voor de bijeenkomst en een ‘kijkje in de keuken’ op 26 juni a.s.
Opbrengsten boek

In 'Mijn leven is een sportveld' vertelt donateur Daniëlle van Bakel gepassioneerd over sport, reizen en de liefde. Ook de ernstige ziekte van haar partner Sophie en het moeilijke proces van 'loslaten' komt aan bod. De opbrengsten gaan gedeeltelijk naar het Radboud Oncologie Fonds.
Goed op weg!

Het Radboud Oncologie Fonds neemt u graag mee in de ontwikkelingen van de stichting sinds haar oprichting vorig jaar. En deelt tevens een tussenstand van de geworven fondsen. Wij willen onze donateurs en collega’s bedanken voor hun rol in deze mooie start.
Steppin'Forward

Twaalf enthousiastelingen van Stichting Bewegen voor Overleven reden per stepperbike dwars door Nederland om aandacht en geld voor ‘Kanker op de AYA leeftijd’ te vragen. Steppin’Forward haalde maar liefst €51.000 op voor kankeronderzoek in het UMC St Radboud.
Moeder 
en dochter

Romy van Hal: “We zijn getekend door kanker, maar met een mooi leven voor ons. Nu zetten we ons in als ambassadeur van het Radboud Oncologie Fonds. Het is fijn om de taken zelf in te vullen en betrokken te zijn bij activiteiten.” Bekijk het bijzondere verhaal van Romy en Jill.
Winnaar Quiz bekend 

Benieuwd naar de winnaar en de antwoorden van onze quiz over kanker-preventie tijdens het feestelijke Radboud City? Lees dan meer. Wij danken Restaurant de Sjalot te Nijmegen hartelijk voor het mede mogelijk maken van een (h)eerlijk, gezond diner voor twee personen!

Loop voor leven

Loop de Vierdaagse of de Zevenheuvelenloop voor leven! Doe mee als sponsorloper, krijg een eigen pagina op ons actieplatform en haal met gemak geld op. Wij bieden een mooi pakket aan. De opbrengst gaat direct geoormerkt naar kankeronderzoek in het UMC St Radboud.Radboud Oncologie Fonds | Postbus 9101 | 6500 HB Nijmegen | Tel: 024 36 68 328 | Bankrek.nr. 33.00.00.039
E-mail: info@radboudoncologiefonds.nl | www.radboudoncologiefonds.nl | afmelden voor nieuwsbrief