Via deze nieuwsbrief houden wij u per kwartaal op de hoogte van ontwikkelingen en acties van het Radboud Oncologie Fonds.

Kijkje in de keuken

Jaarlijks bedanken wij onze donateurs en actievoerders door hen een kijkje in de keuken van het Radboudumc aan te bieden. Op woensdag 12 november jl. mochten wij ruim 90 gasten ontvangen. We kijken terug op een bijzondere middag die mede dankzij uw enthousiasme zeer geslaagd was.

In actie voor Leven!

We zijn trots op onze Zevenheuvelenloop sponsorlopers Loekie en Imke! Naast het afleggen van 15 km zijn zij een extra uitdaging aangegaan door een sponsorbedrag in te zamelen voor onderzoek naar kankerpreventie. Loop jij volgende keer ook voor leven?

Veerkracht in New York

Applaus! Sraar en coach Paul hebben de New York Marathon gelopen en ruim €40.000 opgehaald. Dit bedrag zal worden besteed aan onderzoek in het Radboudumc naar osteosarcoom, een kwaadaardige
bottumor waaraan Sraar‘s zoontje Loeka is overleden.

Grote impact

Ambassadeur Gerard Dekker: “De afgelopen periode heb ik mijn netwerk aangesproken om een innovatief onderzoek naar kankerpreventie mogelijk te maken.”
Door zijn enorme enthousiasme mocht het Radboud Oncologie Fonds €100.000,- ontvangen voor twee projecten.

Still Looking Good

Ambassadeur Romy van Hal start een prachtige actie vanuit het hart. Romy: “Pruiken en mooie mutsjes zijn vaak erg duur. Ik roep iedereen op om gebruikte haarwerken en mutsjes uit de kast te halen. Ik geef deze in bruikleen aan andere patiënten tegen een vrijwillige bijdrage."

Mooie kerstgedachte

Johan Weijers, directeur Weijers Riooltechniek: “Als ondernemer in de regio willen wij bijdragen aan de samenleving. Naast onze zakenvriendschap trakteren wij patiënten op een bezoekje aan Kerstcircus Nijmegen en zamelen wij geld in onder onze relaties.”

Gefinancierd onderzoek

Dr. van Herpen: “Patiënten met kanker verdienen ook kwaliteit van leven. Vaak kampen patiënten jarenlang met diarree, een van de bijwerkingen van vele geneesmiddelen. De oorzaak is niet bekend. Ons onderzoek heeft al interessante, nieuwe inzichten gebracht”.

Vaar mee voor leven!

Vriend Noud Dirks gaat er weer voor. Samen met Ben Wensing is hij van plan om 6.000 km te varen van Nijmegen naar Constanta en weer terug. Met deze actie willen zij geld inzamelen voor het Radboud Oncologie Fonds voor onderzoek in het Radboudumc naar leukemie bij kinderen.

Ondernemers op bezoek

Het Radboud Oncologie Fonds heeft haar 28 zakenvrienden en andere geïnteresseerde ondernemers uit de regio op 20 november jl. uitgenodigd in het Radboudumc. Naast updates via presentaties en een kijkje in onze laboratoria, was er natuurlijk ook een netwerkborrel.
 

Deel op Twitter en Facebook

Radboud Oncologie Fonds | Postbus 9101 | 6500 HB Nijmegen | Tel: 024 36 68 328 | Bankrek.nr. NL34RABO.033.00.00.039
E-mail: info@radboudoncologiefonds.nl | www.radboudoncologiefonds.nl | afmelden voor nieuwsbrief