Copy
Nieuwsbrief mei 2017
Bekijk deze nieuwsbrief online

Geef samen met ons vrouwen op Sumbawa en in Uganda een kans op een gezonde toekomst

Op 14 mei is de crowdfunding campagne van Female Cancer Foundation gestart. Nog 32 dagen te gaan. Om onze doelstelling te halen hebben we jouw/ jullie hulp nodig.
De donaties zijn meer dan welkom en we vragen jullie ook om onze campagne te delen met jullie netwerk.
Onze crowdfunding campagne loopt nog niet echt storm en we hebben jullie hulp nodig. Om samen met ons vrouwen op Sumbawa en in Uganda een kans te geven op een gezonde toekomst!
 
 
Om een donatie te doen vraagt Oneplanetcrowd een aantal gegevens zoals je email adres. Dit gebruiken we oa. om updates te kunnen sturen tijdens en na de campagne.
 
Omdat we een ANBI-status hebben is je gift aftrekbaar voor de belastingdienst. Je ontvangt bij het doneren een donatiebewijs dat hiervoor gebruikt kan worden. 
Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken onze campagne te delen hierbij een bericht om te delen:

Ik heb net een donatie gedaan via OnePlanetcrowd voor Female Cancer Foundation. Deze stichting zet zich al ruim 10 jaar in voor een wereld zonder baarmoederhalskanker. Samen met Oneplanetcrowd zijn ze een crowdfunding campagne gestart. Check out hoe je samen met hen, vrouwen op Sumbawa en in Uganda gezond kunt houden en deel hun campagne: http://bit.ly/2pFiy9y Goed om op deze manier funding op te halen!
Klik hier voor onze crowdfunding campagne
Volg ons
@femalecancer
Bekijk onze video's
Copyright © 2017 Female Cancer Foundation, Alle rechten voorbehouden.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp