Copy
Wij bedanken u en al onze donateurs, vrijwilligers, partners en ambassadeurs die wij zeer waarderen voor de manier waarop zij zich inzetten voor de strijd tegen baarmoederhalskanker. Mede door de corona crisis is de toekomst onzeker, maar wij blijven ons sterk maken om de allerarmste vrouwen die geïnfecteerd zijn met HPV op te sporen en te behandelen.

De zorgen om het coronavirus gaan aan niemand voorbij. Mensen vrezen om hun gezondheid, hun naasten, hun werk en om de toekomst. Wij maken ons in het bijzonder zorgen om de allerarmste vrouwen die geïnfecteerd zijn met het HPV virus en onder deze omstandigheden extra kwetsbaar zijn.
 
Door deze crisis is eens te meer duidelijk geworden hoe belangrijk een goede gezondheid is. Onze missie en onze ‘see and treat’ methode blijven voorlopig nog noodzakelijk en van grote waarde voor allerarmste vrouwen die geen toegang hebben tot vaccinatieprogramma’s.
 
Maddy Smeets
Voorzitter Female Cancer Foundation
 
FCF Jaarverslag 2019
In ons jaarverslag 2019 staan onze belangrijke mijlpalen. Over ons onderzoek en symposium in Uganda, onze mobiele kliniek in Bangladesh die moeilijk bereikbare gebieden bezoekt en over onze ‘life saving vinegar’ campagne.

GIFT FOR LIFE ARMBANDEN

Op initiatief van de Brilliant Ladies Business Club en Female Cancer Foundation ambassadeur Eva Jinek heeft Schaap en Citroen Juweliers een unieke collectie Gift for Life armbanden ontworpen. Ontdek het bijzondere verhaal achter deze unieke sieraden en steun met jouw aankoop vrouwen in ontwikkelingslanden. Klik hier voor meer informatie. 

Zorg voor vrouwen blijft belangrijk 

Het is belangrijk dat vrouwen worden beschermd tegen indirecte negatieve effecten van de COVID-19-pandemie en dat we leren van succesvolle voorbeelden van toegang blijven geven tot preventieve gezondheidszorg, ook in en na crisissituaties.

De urgentie voor preventie van baarmoederhalskanker blijft onverminderd hoog. De kosten efficiënte en simpele 'see and treat' methode van screening door aanstippen met azijn is nog steeds goed uitvoerbaar, ook in deze uitdagende omstandigheden. Lees hier meer over onze projecten. 

Volg ons
@femalecancer
Bekijk onze video's
Copyright © 2020 Female Cancer Foundation, Alle rechten voorbehouden.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp