Copy
We zijn al weer drie jaar het goede doel van The NextWomen, een community voor vrouwelijke ondernemers. Onze oprichter, gynaecoloog/oncoloog Lex Peters, heeft een mooi verhaal gehouden tijdens het NextWomen Congres over zijn ambitie om baarmoederhalskanker de volgende ziekte te maken die niet meer bestaat. Dat kan namelijk!
 
Als je het indrukwekkende verhaal over de ambitie van Lex bij het NextWomen Congres bekijkt, dan wil je er toch samen met ons voor zorgen dat baarmoederhalskanker de volgende ziekte wordt die niet meer bestaat? 
 
Samen met jullie kunnen we baarmoederhalskanker namelijk de wereld uit helpen. Dat kan door het verhaal van Lex te delen: 
 
https://www.facebook.com/femalecancerfoundation/
 
En onze campagne financieel te steunen door een donatie over te maken op onze bankrekening:
 
Female Cancer Foundation, onder vermelding van: Crowdfunding campagne
 
IBAN NL43 ABNA 0610 097 776
 
Via deze link naar onze Crowdfunding pagina bij Oneplanetcrowd kun je zien aan welke projecten het geld wordt besteed: http://opc.to/FCF

De helft van het bedrag dat we ophalen met onze crowdfunding campagne gaat naar Sumbawa, Indonesië. Onlangs is basisarts Alicia Lucardie naar Indonesië vertrokken om daar de lokale teams te ondersteunen bij het opzetten en verduurzamen van de See & Treat projecten. Via onze website kun je haar blog volgen. Lees hier haar eerste indrukken: 

http:// http://www.femalecancerfoundation.org/5368/

Volg ons
@femalecancer
Bekijk onze video's
Copyright © 2017 Female Cancer Foundation, Alle rechten voorbehouden.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp