Copy

Samen kunnen we baarmoederhalskanker voorkomen in Oeganda 

Er overlijden nog steeds (onnodig) veel vrouwen, vaak jonge moeders aan baarmoederhalskanker. Daarom hebben we samen met Triodos bank een crowdfunding campagne om dit aan te pakken in Oeganda.
Crowdfunding campagne met Triodos Bank voor inrichting mobiele kliniek Oeganda
We zetten ons al ruim tien jaar succesvol in om baarmoederhalskanker de wereld uit te helpen maar er is nog veel werk te verrichten. Via crowdfunding met hulp van Triodos bank willen wij geld ophalen om ons programma in Oeganda verder uit te breiden met ons mobiele team in de rurale gebieden. 

Wat gaan we doen in Oeganda?

Wij willen € 5.000,- ophalen om de mobiele kliniek in Oeganda verder in te richten met een tent, opklapbare bedden en materialen. Ook willen wij meer vrouwen bereiken met voorlichting via radio en flyers om te komen voor onderzoek. 
Met deze crowdfunding campagne geven we samen vrouwen in Oeganda een kans op een gezonde toekomst!
Lees hier meer over de crowdfunding campagne

Ervaringen uit de praktijk

Supervisie arts Marlieke de Fouw was in Ethiopie voor ondersteuning van het programma daar, lees hier haar blog over patiënten die zij tegenkwam. Geneeskunde student Yaël Stroeken schreef over haar onderzoek in Oeganda naar de opvattingen en de rol van echtgenoten en mannen met als doel meer vrouwen te bereiken voor screening. 

Jaarverslag 2017 online

Het jaarverslag 2017 van de Female Cancer Foundation staat nu ook online. Wil je de resultaten lezen van ons werk in Afrika en Azië neem een kijkje
Volg ons
@femalecancer
Bekijk onze video's
Copyright © 2018 Female Cancer Foundation, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven voor mailings

Pas uw voorkeuren aan 

Email Marketing Powered by Mailchimp