Copy
Via deze Sterk Netwerk mailing sturen we je tips en informatie over hoe je meer uit je netwerk kunt halen.
View this email in your browser

De kracht van de aanbeveling


We blijven het roepen, een goed netwerk levert altijd iets op. Maar, hoe werkt dat nou precies? Deze editie gaat over het geheim van netwerksucces, aanbevelingen. Kortom netwerken voor gevorderden. We laten aanbevelingenmarketingexpert Tienko Siersema aan het woord en delen wat interessante feiten en cijfers. Uiteraard geven we je ook weer een overzicht van netwerkevenementen.

Reageren of delen mag altijd! Veel leesplezier.
Suzanne Glorie
Verbinden als succesfactor - Tienko Siersema
Blijven verbinden is een belangrijke succesfactor. Dat geldt ook bij strategische aanbevelingsmarketing. Tienko Siersema is een ervaren professional die van aanbevelen een strategie gemaakt heeft. Zijn drijfveer is om andere ondernemers net zo succesvol en effectief te laten zijn via Aanvevelingen Marketing. Dit doet  hij via het geven van lezingen, het coachen van ondernemers en het organiseren van workshops. In zijn gastblog schrijft hij over een sterke boodschap, vertrouwen door continue communicatie.

Lees meer....

Aanbevelingenmarketing

Aanbevelingenmarketing, niet te verwarren met netwerkmarketing (zie hieronder), is een systeem waarbij je jouw directe netwerk (zoals goede contacten en tevreden klanten) structureel inzet als jouw ambassadeurs. Zij worden als het ware je vrijwillige salesteam die jou actief aanbevelen in hun netwerk
Door hen goed te (blijven) informeren en wellicht ook te belonen is de kans groot dat zij op deze manier business voor jou genereren.

Lees meer…

Netwerk weetjes


 

Netwerkmarketing versus aanbevelingenmarketing
Netwerkmarketing (ook wel multi-level marketing genoemd) is gebaseerd op een wederverkoopmodel.
Een organisatie trekt verkopers aan voor hun producten of diensten die op hen beurt weer een netwerk van verkopers om zich heen verzamelen. Ieder niveau ontvangt een percentage commissie van het niveau onder hem/haar. Aanbevelingenmarketing (zie boven) is het structureel inzetten van je directe netwerk om je op basis van de relatie aan te bevelen bij anderen. Soms staat daar een beloning tegenover maar niet altijd.

Geven en nemen voor succes
Het is gebleken dat netwerk organisaties het meest succesvol zijn als er een goede balans is tussen geven en nemen tussen de leden. Wees daarom bereid om je kennis, kunde en jouw netwerk te delen met anderen. Als je tevreden bent over een dienst die iemand uit je netwerk aan jou heeft geleverd, deel dat in je netwerk. Als je een mogelijke lead hebt voor iemand in je netwerk dan deel je die uiteraard ook. Je zult zien dat het zich op de een of andere manier terugbetaald.

Aanbevelingen en leads, gecontroleerd, koud of warm
Een aanbeveling is een gecontroleerde lead. Dat wil zeggen dat de aanbeveler vooraf contact heeft gehad met de potentiele klant en dat deze heeft aangegeven graag in contact te komen met degene die aanbevolen wordt. Het contact noemen we dan warm. Een lead is alleen een verwijzing naar een mogelijke klant, degene die de lead geeft vermoedt dat deze persoon interessant kan zijn voor je en raad je aan om daar contact mee op te nemen. Er is vooraf geen contact. Het contact noemen we dan koud.

Borrelen bij Rensen Advocaten
In november staat onze netwerkworkshop Van Borrel naar Business weer op het programma. Deze keer op een bijzondere locatie en wel de prachtige kapel in het kantoor van Rensen Advocaten in Alkmaar. Wil je erbij zijn op 29 november of 1 december a.s. meld je dan aan via Relaxed academie.

Netwerkagenda Noord-Holland Noord 

September - oktober 2016


September Oktober Wij zijn ons ervan bewust dat deze agenda niet volledig is. Wil je dat wij jouw evenement ook op de kalender zetten? Mail ons! De informatie in deze kalender is geen eigendom van Sterk Netwerk. Daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en wijzigingen. 
Dit is een mailing van Sterk Netwerk, private label van Relaxed ondernemen.
Je ontvangt deze mailing, omdat je in ons netwerk zit. Wil je de mailing niet meer ontvangen of je gegevens wijzigen? Je kunt je hier afmelden en hier je gegevens wijzigen. Via onze website kun je je altijd weer aanmelden.
Groetjes Suzanne en Linda 
Copyright © 2016 Sterk Netwerk, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp