Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  Editie  
 
    Inhoud:
 
 
 
Succesvolle 5e Waterpoort Academy
Woensdag 2 december gaven 12 deelnemers een eindpresentatie over hun droom in alweer de 5e Waterpoort Academy. Mooie en ambitieuze dromen die de komende tijd stukje voor stukje werkelijkheid worden.

Lees meer ....
   
 
Eerste jaar veerpont een succes
Op 14 mei van dit jaar startte De Waterpoort met een pontverbinding tussen Dintelsas, Ooltgensplaat, Galathese haven en Benedensas. Het eerste jaar is een succes geweest. Ruim 1500 passagiers die, al dan niet met de fiets, tussen West-Brabant en Goeree-Overflakkee opstapten en de directe omgeving verkenden.

Lees meer ....
   
 
Onderzoek naar behoud Fort Sabina
De gemeente Moerdijk, stichting Fort Sabina en de provincie Noord-Brabant gaan samen onderzoeken hoe Fort Sabina behouden kan worden voor de toekomst. Om deze samenwerking te bekrachtigen tekenden zij donderdag 19 november 2015 een intentieovereenkomst.

Lees meer ....
   
 
Word ook gastheer van Waterpoort
Eerder meldden we dat de 3e cursus Gastheerschap in november van start zou gaan. Er waren helaas niet voldoende deelnemers. Daarom is de cursus uitgesteld en start nu 18 februari 2016. 

Lees meer ....
   
 
360˚-film Spraakwater
Tijdens het slotweekend van de Waterpoort Armada werd de 360˚-film Spraakwater getoond in Willemstad. Deze film staat nu ook op onze site. Geniet nog even na met de prachtige verhalen van inwoners uit het Waterpoortgebied.

Film kijken ....
   
 
Data 6e Waterpoort Academy bekend
Ook in 2016 vinden er weer Masterclasses plaats. De 6e Masterclass staat gepland voor 2 en 23 maart, 6 en 20 april. Aanmelden kan via info@waterpoortwerkt.nl.

Meer info ....
   
 

Kerstgroet Waterpoort

2015 is bijna voorbij. Wat is er veel gebeurd en wat hebben we veel bereikt. Er staat ons in 2016 ook weer van alles te wachten. Wij hebben er zin in.

We wensen iedereen die betrokken is bij Waterpoort hele fijne en gezonde feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

2015 In Beeld
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden