Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  Nieuwsbrief nr. 12, december 2013  
 
    Inhoud:
 
 
 
NHTV-studenten doen onderzoek in Waterpoort
Een aantal studenten Urban Design van de NHTV in Breda deed afgelopen periode onderzoek in het Waterpoortgebied. Op 19 december presenteerden zij hun bevindingen. En de uitkomsten waren verrassend.

Lees meer ....
   
 
Masterclass groot succes
De vierdaagse Masterclass gebiedsontwikkeling 3.0 is afgerond. Centraal stond de vraag 'hoe kun je op een manier werken die uitgaat van de kracht van het gebied zelf?'

Lees meer ....
   
 
Innovatieve zoet-zoutscheiding
Deze winter voorziet RWS een van de twee Krammerjachtensluizen van een innovatieve zoet-zoutscheiding. Afgelopen week is gestart met de uitvoerende werkzaamheden.

Lees meer ....
   
 
Waterpoortcafé druk bezocht
Donderdagavond 28 november vond een levendige bijeenkomst plaats over de toekomst van de Cruijslandse Kreken. Aan de hand van kaarten en posters gingen de aanwezigen in gesprek over wensen, dromen en concrete initiatieven.

Lees meer ....
   
 
Waterpoort hakt knopen door
Mooi artikel over "Waterpoort hakt knopen door" in het Brabant Magazine nr. 11. In het artikel o.a. interviews met Jeroen Akkermans, Kees de Neve en Marin Eijkelhof. 

Lees meer ....
   
 
Zuiderwaterlinie moet meer toeristen trekken
De Zuiderwaterlinie die aan de noordrand van Brabant ligt, moet meer bekendheid krijgen. Tussen Bergen op Zoom en Grave liggen allerlei verdedigingswerken, zoals forten, dijken en vestigingsteden. Fort Sabina en Fort de Hel maken o.a. deel uit van deze waterlinie.

Lees meer ....
   
 
Fijne Feestdagen
2013 was een jaar met veel initiatieven en mooie resultaten waar we met trots op terugkijken. Dit gaan we in het nieuwe jaar met enthousiasme voortzetten.
Het Waterpoortteam wenst u hele gezellige kerstdagen toe,
en een inspirerend en succesvol 2014. 
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden