Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  Nieuwsbrief nr. 18, oktober 2014  
 
    Inhoud:
 
 
 
Bestuurders zien Waterpoort
Waterpoort zie en beleef je pas echt op het water. De regionale bestuurders van Waterpoort zijn het water op gegaan om te zien en te beleven wat hen in Waterpoort bindt.

Lees meer ....
   
 
Volkerak-Zoommeer weer zout
Het Volkerak-Zoommeer wordt weer zout en krijgt ook weer eb en vloed. Hierdoor herstelt de waterkwaliteit. Binnen Waterpoort gaan we toewerken naar het perspectief wat we met de regio hebben afgesproken.

Lees meer ....
   
 
Avans-studenten denken mee 
Hoe maken we het Waterpoortgebied nog aantrekkelijker? En zorgen we er voor dat het gebied leefbaarder wordt en toeristen langer in het gebied blijven. Dat was de business-case voor studenten van de Avans Hogeschool.

Lees meer ....
   
 
3e Waterpoort Conferentie "Stromen & Dromen"
Waterpoort werkt echt. Dat laten we u zien tijdens de 3e Waterpoort Conferentie op 27 november. Op verschillende locaties rondom Willemstad zijn workshops met inspirerende verhalen. Over ideeën die onmogelijk leken maar mede door Waterpoort toch zijn gerealiseerd. Kom ook en deel uw ideeën, ervaringen, verhalen en mogelijke oplossingen. 

Lees meer ....
   
 
Promotietour Waterpoort Armada zeer leerzaam
De "Waterpoort Armada" start in in het najaar van 2015. De promotie van dit evenement vond de afgelopen weken al op kleine schaal plaats. Deze eerste editie was zeer geslaagd ook al vielen de bezoekersaantallen een beetje tegen. We hebben er in ieder geval veel van geleerd.

Lees meer ....
   
 
Promotiefilm Waterpoort
Heeft u de promotiefilm al gezien? Onze Waterpoort ambassadeur Admiraal Pier de Poartere van Zilt tot Zoet vertelt het verhaal van Waterpoort.

Bekijk de film ....
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden