Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  editie  
 
    Inhoud:
 
 
 
1e expositie Stelling van Willemstad geopend
Vanaf 19 september 2015 kun je de expositie over de Stelling van Willemstad bezoeken in het Mauritshuis. Toegang is gratis. De expositie licht o.a. toe hoe inundatie werkt maar ook hoe 3 timmerlieden ooit een 8.000 Frans koppig leger tegenhielden.

Lees meer ....
   
 
Urban Design studenten weer aan de slag
Zij werken de komende 3 maanden aan de dorpsvisies van Dinteloord en Ooltgensplaat. En gaan aan de slag met de onderzoeksvraag: 'Hoe kunnen deze dorpen een duidelijke en onderscheidende plek aan het Volkerak-Zoommeer krijgen en nieuw elan geven aan het Waterpoortgebied'.

Lees meer ....
   
 
Succesvolle netwerkbijeenkomst Waterpoort
Als start van de slotmanifestatie van de Waterpoort Armada was er op vrijdag 11 september 2015 een netwerkbijeenkomst. Centraal stond de nieuwe koers van Waterpoort, met als rode draad de Zuiderwaterlinie.

Lees meer ....
   
 
3e cursus Gastheerschap start in november
De data voor de 3e cursus Gastheerschap Waterpoort zijn bekend. Deze zijn: 26 november, 10 december, 28 januari, 18 februari en 3 maart. De cursus vindt plaats op donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur op verschillende bijzondere locaties in Waterpoort. Binnenkort volgt er meer informatie.
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden