Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  Nieuwsbrief nr. 7, april 2013  
 
    Inhoud:
 
 
 
Frisse blik NHTV-studenten op Waterpoort

Na intensief onderzoek naar de jachthavens in het Waterpoortgebied presenteerden studenten van het NHTV Leisure Design Lab op 22 maart 2013 hun bevindingen. Uniciteit en doelgroepfocus per jachthaven, samen werken aan naamsbekendheid, heldere onderlinge positionering, arrangementen, social media, apps en gratis WIFI waren de buzzwoorden tijdens deze bijeenkomst.

Lees meer ...
   
 

Waterpoortconferentie: levendig en energiek

Als één ding duidelijk is geworden tijdens de tweede Waterpoortconferentie, dan is dat het enthousiasme en de betrokkenheid van velen uit de streek. In het verslag van deze bijzondere conferentie kunt u de highlights nog eens nalezen. Lees meer.......

   
 
AFC als icoon
Op woensdagmiddag 13 februari 2013 organiseerde NieuwLandschap, in samenwerking met de Suiker Unie en Waterpoort, de workshop 'AFC als icoon'. In hoeverre kunnen bedrijven en bewoners rondom het Agro Food Cluster samen optrekken om een gebied te creëren met meer ruimtelijke kwaliteit?

Lees meer
   
 

Aansluiting gemeente Halderberge bij Waterpoort

De gemeente Halderberge heeft aangegeven graag toe te treden tot de gebiedsorganisatie van Waterpoort. Tijdens het Bestuurlijk Overleg Waterpoort van 24 januari 2013 is besloten in te gaan op het verzoek van de gemeente Halderberge.

 Lees meer ...
   

 

Mijn Ooltgensplaat krijgt vervolg

Tijdens een Masterclass op 6 december 2012 over de ontwikkeling van de haven en havenkanaal van Ooltgensplaat bleek dat er veel animo bij de locale ondernemers en de dorpsraad is om hieraan samen verder te werken. Na enkele vervolgsessies lijkt een aantal plannen op korte termijn te kunnen worden gerealiseerd.

Lees meer
   
 
Veil je eigen streekproduct

Vanaf juni kun je streekproducten krijgen bij de veiling in St. Annaland. Je koopt die door deelname aan de veiling van seizoensgroenten (zoals Thoolse aardappels, asperges, broccoli), maar ook uien, eieren en fruit.

Lees meer

 

   
 
Waterpoort online
Vanaf 14 maart 2013 is de website van Waterpoort online. Bezoek onze site www.waterpoortwerkt.nl voor meer informatie over waterpoort.
Of volg ons via Twitter, Facebook en LinkedIn
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden